Το Να Μου Γελλάς περιμένει να φιλοξενήσει τη δική σου λογοτεχνική ιστορία

 

Λίγο πριν κλείσει τέσσερα χρόνια δυναμικής παρουσίας, το Να Μου Γελλάς, το αγαπημένο στέκι που στεγάζεται στο www.namougellas.com, κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα. Ανοίγει τις ιντερνετικές του πύλες για να φιλοξενήσει τα δικά σας λογοτεχνικά κείμενα. Είσαι νέος, παιδί, ενήλικας; Ζεις στην Ελλάδα, στην Κύπρο ή σε οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο; Έχεις μια λογοτεχνική ιστορία να πεις; Στο Να Μου Γελλάς μπορείς. Έγραψες μια ιστορία μόνος σου ή μαζί με την τάξη σου; Είναι η πρώτη φορά που γράφεις ή έχεις μια αγαπημένη ιστορία που ξεχωρίζεις; Μια ιδέα που πιστεύεις πολύ, πήρε τη μορφή ενός παραμυθιού, μιας σύντομης ιστορίας ή ενός ποιήματος; Τώρα μπορείς να στείλεις τη δική σου ιστορία για να αναρτηθεί στο Να Μου Γελλάς.

Πολλοί από εμάς έχουμε τουλάχιστον μία αγαπημένη λογοτεχνική ιστορία που θέλουμε να μοιραστούμε. Ίσως η συγγραφή να μην είναι η βασική μας ασχολία ή, συχνά, δεν είναι εύκολο να βρούμε τρόπο να επικοινωνήσουμε και να μοιραστούμε τη δημιουργία μας αυτή. Έτσι οι ιστορίες μας μένουν ξεχασμένες στα συρτάρια ή στα ηλεκτρονικά μας αρχεία. Το Να Μου Γελλάς θέλει να γίνει το βήμα από όπου μπορείς να συστήσεις αυτήν την ιστορία που αγαπάς.

Και θέλει να το κάνει όσο πιο εύκολο γίνεται. Χωρίς κανένα κόστος συμμετοχής και χωρίς την προϋπόθεση συνδρομής μπορείς να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου να συμπεριληφθεί η δική σου ιστορία στο Να Μου Γελλάς. Οι ιστορίες που θα επιλεγούν θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του www.namougellas.com, θα συστηθούν στη μεγάλη παρέα του Να Μου Γελλάς μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάποιες θα επιλεγούν να συμμετέχουν σε μελλοντικές συλλογικές εκδόσεις των εκδόσεων ΓΕΛΛΑΣ.

Μπορείς να μάθεις περισσότερα στο: Η δική σου Ιστορία στο Να Μου Γελλάς!

Το όραμα της Νικολέττας Λέκκα, δημιουργού του Να Μου Γελλάς, είναι να στηρίξει, με ένα όμορφο όσο και πρωτοποριακό τρόπο, τον πολιτισμό και την επικοινωνία. Μια πολύπλευρη προσωπικότητα η ίδια συστήνεται με διαφορετικούς ρόλους που έχει υπηρετήσει για πολλά χρόνια: Συγγραφέας, εκδότρια, δημοσιογράφος, διεθνής μακρο-οικονομολόγος, επιχειρηματίας και, όπως επιμένει να τονίζει, πάνω απ’ όλα μαμά και άνθρωπος που θέλει να νιώθει καλά. Έφτιαξε, το Να Μου Γελλάς για να γίνει το στέκι που μπορούμε να έχουμε μαζί μας παντού. Ένα μέρος όπου θα νιώθουμε καλά.

Με μια ετήσια συνδρομή στο www.namougellas.com που κοστίζει μόλις ένα ευρώ το μήνα, αποκτά κανείς πρόσβαση στις πρωτότυπες λογοτεχνικές ιστορίες της Νικολέττας και τη δυνατότητα για ζωντανή συμμετοχή σε συναντήσεις με σημαντικούς ανθρώπους από όλους τους χώρους. Μέσα από αυτή τη σύνθεση λόγου και διαλόγου, το Να Μου Γελλάς έχει γίνει μια αγαπημένη συνήθεια, ένα γαλήνιο περιβάλλον στο οποίο θέλεις να επιστρέφεις, ξέροντας ότι για όση ώρα ξεκλέψεις από το θόρυβο της καθημερινότητας, θα σε ανταμείψει με ολιγόλεπτα ταξίδια του μυαλού.

Προβολή – επικοινωνία ArtsPR

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.