Το Παραλήρημα της τρέλας του παραλόγου και της Σχιζοφρενίας… να φτύσουν τους Ρώσους μπάσταρδους και προδότες που φεύγουν!

 

 

 

Σε πλήρες Παραλήρημα ο Σχιζοφρενής ΠΟΥΤΙΝ εξήγγειλε ότι πρέπει να κάνει αυτοκάθαρση στην Ρωσία λέγοντας ότι τους προδότες και τούς μπάσταρδους πρέπει να τους φτύσουν!
Αναφερόμενος στους Ρώσους πολίτες που κατά χιλιάδες εγκαταλείπουν την Ρωσία για να σωθούν από την αγχόνη και την φυλάκιση στα κάτεργα της Σιβηρίας, επειδή τόλμησαν να αντισταθούν στην εισβολή και τον πόλεμο εναντίον της Ουκρανίας!
Επίσης καταγγέλλει την Δύση και την Πέμπτη Φάλαγγα ότι θέλουν να διχάσουν και να αφανίσουν την Ρωσία για να επιπλεύσουν οι ολιγάρχες!
Φαίνεται ότι βλέπει πολύ τον καθρέφτη και αυτοθαυμάζεται καθότι μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης με την περεστρόικα του Γκορμπατσόφ και την Αναγέννηση των παλαιών σκλαβωμένων δημοκρατιών της ανατολικής Ευρώπης και της Βαλτικής στην Ρωσία όλοι οι φίλοι του ΠΟΥΤΙΝ έγιναν οι μεγαλύτεροι Μεγιστάνες του κόσμου με την βοήθεια του και φυσικά με το αζημίωτο.
Στα χέρια όλων αυτών των μεγιστάνων έχουν περιέλθει όλες οι πλουτοπαραγωγικές πηγές ενέργειας και παραγωγής τροφίμων της Ρωσίας και ο λαός της υποφέρει από την φτώχεια και την καταπίεση όλων των ελευθεριών λόγου και γραφίδος.
Όποιος τολμήσει και μιλήσει για Δημοκρατία και Όχι στον άδικο πόλεμο εναντίον των αδελφών μας Χριστιανών της Ουκρανίας συλλαμβάνονται και φυλακίζονται ή πάνε διακοπές στην εξορία της Σιβηρίας.
Δυστυχώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε όλοι μας, η διεθνής κοινότητα την τρέλα του παραλόγου και την Σχιζοφρένεια μιάς διχασμένης προσωπικότητας που γαλουχήθηκε στα σπλάχνα του Σοβιετικού Ολοκληρωτισμού του Λένιν του Στάλιν και όλων των κομμουνιστών της φασιστικής νομενκλατούρας του ψυχρού πολέμου και των μυστικών υπηρεσιών.
Άλλωστε όλοι βλέπουμε την ψυχρότητα στο πρόσωπο και το βλέμμα του γιατί παρότι μας το παίζει άνθρωπος της Χριστιανοσύνης με την βοήθεια και τις ευλογίες του Πατριάρχη της Ρωσίας Κυρίλλου ο οποίος μπροστά στα εικονίσματα έδωσε τις ευλογίες του στην εισβολή κατά της Ουκρανίας!
Τα συμπεράσματα τα αφήνουμε για όλους τους πολίτες του κόσμου και ειδικότερα για όλους όσους υπερασπίζονται τον ΠΟΥΤΙΝ όπως οι Έλληνες Πνευματικοί Σκεπτόμενοι Καλλιτέχνες χωρίς τσίπα ντροπής!
Καλημέρα Φιλαράκια απανταχού γης Ελληνίδες και Έλληνες και πολίτες όλου του κόσμου!
Εύχομαι σύντομα καλά μυαλά και ΕΙΡΉΝΗ!
Χίος 17 Μαρτίου 2022
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.