Το ΠΑΡΌΝ και το ΌΧΙ των Εθνοπατέρων! Ίσως λίγη ΝΤΡΟΠΉ

Εδώ και πολλές μέρες κυκλοφορούν και υπάρχουν πολλές φωτογραφίες στο διαδίκτυο όπου δυστυχώς φαίνεται και αποτυπώνεται η σημερινή συγκυρία και τακτική που τελικά μας ανήγγειλε ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξιος πασών των Ρωσιών ότι ζητά ονομαστική ψηφοφορία για την επικύρωση των συμφωνιών της ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας και Αιγύπτου για να υπάρξει μια μέρα καθυστέρηση τώρα γιατί αφού είναι αποφασισμένοι να ψηφίσουν ΠΑΡΏΝ;

Όλες οι φωτογραφίες έχουν μεγάλο χιούμορ και θυμοσοφία των κατασκευαστών που σατυρικά παρουσιάζουν τα πολιτικά τερτίπια του μεγάλου Αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Πριν λίγες εβδομάδες έστειλε προπομπούς τον Κοτζιά και τον Αποστολάκη και με τις εξαγγελίες τους ενθουσίασαν τα κρατικά Τουρκικά ΜΜΕ και τους έκαναν πρωτοσέλιδα.
Έπρεπε με κάθε τρόπο να βρει αφορμή και να ξεφύγει από την Εθνική γραμμή που κατά κάποιον τρόπο υπήρχε από όλα τα κόμματα της Βουλής των Ελλήνων για τα Εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα μας έναντι των προκλητικών ενεργειών και σχεδίων της Τουρκίας.
Ήταν ευκαιρία και ανάγκη να καρπωθεί κομματικά οφέλη λέγοντας Μπαρούφες και κουραφεξαλα για συσπείρωση όλων των συνιστωσών του Αριστερόστροφου οργανισμού για να μην ψηφίσουν τις συμφωνίες και να φέρουν σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση.
Πιστεύουν όλα τα Αριστερόστροφα παπαγαλάκια και εξαφτέριγα ότι με την κολλησιεργία θα απαξιωθούν και θα ευτελιστούν οι μεγάλες επιτυχίες του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Κυβέρνησης.
Και ενώ στην πραγματικότητα το κόμμα του τηρεί την επαίσχυντη στάση να ψηφίσουν  ” ΠΑΡΏΝ ” χωρίς ντροπή και τσίπα από φιλότιμο και γνωρίζοντας ότι ο Υπουργός Εξωτερικών θα μεταβεί στο συμβούλιο της ΕΕ και θα ήταν ευτυχής συγκυρία να πάει με επικυρωμένες τις συμφωνίες από το Ελληνικό Κοινοβούλιο πέταξε την πεπονόφλουδα της ονομαστικής ψηφοφορίας ! Τα αποτελέσματα είναι γνωστά ότι τελικά υπερψηφίστηκε με 178 ΝΑΙ από Ν.Δ. και ΚΙΝΑΛ με ΌΧΙ από τους 25 ακροδεξιόστροφα και ακροαριστερόστροφα εξαφτέριγα και οι μεγάλοι ηγέτες του Αιώνα ψήφισαν το μεγάλο ” ΠΑΡΏΝ “!
Δυστυχώς με τα καμώματα αυτά πως είναι δυνατόν να μην τον χαραχτηρίζουν οι κατασκευαστές των σκίτσων και φωτογραφιών λαϊκιστή ή αφελή ή ζαβό ή γενίτσαρο ή καντηλαναύτη ή με φέσι αντί γραβάτα και τόσα πολλά άλλα!
Από τις πράξεις και τα γεγονότα εντός του Κοινοβουλίου φάνηκε ολοκάθαρα η ανευθυνότητα και η ανικανότητα η ασυνέπεια και το πόσο επικίνδυνος είναι για την πατρίδα μας.
Και θέτω το μεγάλο ερώτημα όταν έχεις τέτοιους ανθρώπους Έλληνες πολίτες ή φίλους τί τους θέλεις τους εχθρούς που γνωρίζεις τι καπνό φουμάρουν και τί θέλουν και επιδιώκουν να καρπωθούν και να αρπάξουν από την Ελλάδα μας.
Ας κοιτάξουν όλοι όσοι τους ψηφίζουν και ακόμα τους υποστηρίζουν πόσο μεγάλοι πατριώτες είναι όλοι τους τώρα που είναι απαραίτητο να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι!
Καλό ξημέρωμα και καλά Μυαλά στους ανεγκέφαλους που με μεγάλο θράσος και καμάρι για να δείξουν ότι είναι υπάκουοι στον μεγάλο Αλέξιο πασών των Ρωσιών φώναξαν ” ΠΑΡΌΝ “!
Χίος 28 Αυγούστου 2020
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.