Το πιο ξεχωριστό EVENT του καλοκαιριού στο νησί μας είναι γεγονός

 

 

Auto moto Tuning Festival Eρχεται την Κυριακή 13 Αυγούστου

Τα νησιά της χώρας μας αποτελούν μονόδρομο για το φετινό καλοκαίρι και μας προσκαλούν να ζήσουμε στιγμές που σίγουρα θα μας μείνουν αξέχαστες.  Μια ξεχωριστή στιγμή για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, και όχι μόνο, διοργανώνεται από το ΑΣΜΑΧ για να  αυξήσει τον «παλμό» του island life και αξίζει μια θέση στην to go list μας του φετινού καλοκαιριού. Συνδυάστε, λοιπόν, τις βόλτες σας με την top εκδήλωση του μήνα Αυγούστου, κάνοντας κάθε στιγμή ξεχωριστή.

Το κόκκινο φαναράκι στο κεντρικό λιμάνι του νησιού μας, επιλέχθηκε για να φιλοξενήσει τις όμορφες υπάρξεις στον χώρο της βελτίωσης αυτοκίνητων και μοτοσυκλετών και την μοναδική Anastasia Giousef.

Βέβαια, tuning Festival , χωρίς μουσική δεν γίνετε…Ο DJ Giorgos Linaris θα δίνει τον ρυθμό ζωντανά.

Η είσοδος ,θα ανοίξει στις 17:30 της Κυριακής 13 Αυγούστου και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα οχήματα και να πάρουν χρήσιμες συμβουλές βελτίωσης και εμφάνισης από τους ειδικούς και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ντίνο Καψύλη.

Πέρα από το θέαμα και την μουσική ,οι επισκέπτες θα συμμετέχουν και σε κληρώσεις για πολύ δυνατά δώρα… και εκπλήξεις.

*Μεγάλοι χορηγοί επικοινωνίας είναι τα Μ.Μ.Ε ΑΝΤ1 Αιγαίου (www.ant1aigaiou.gr) και Η Χιώτικη Διαφάνεια (www.diafaneia.eu)

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.