Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ξανά στη Χίο

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour έρχεται για δεύτερη φορά στο νησί μας, έπειτα από την επιτυχημένη περσινή διοργάνωση.

Η ιδέα και πρωτοβουλία προήλθε από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο σε θέματα Τουρισμού του Δήμου Χίου κ. Δημήτρη Καράλη σε μια προσπάθεια να εμπνεύσει όσο το δυνατόν περισσότερους φορείς και άτομα, να προσελκύσει δυναμικούς ομιλητές του κλάδου που έχουν να προσφέρουν νέες ιδέες και επικαιροποιημένες γνώσεις και να δώσει κίνητρο και γνώση σε όσους ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με τον τουριστικό κλάδο της χώρας συνεισφέροντας στην ανάπτυξη και την ανάδειξη του.

Αυτό ακριβώς βρήκε στο Σχολείο Τουρισμού, μια σύμπραξη του Insete Ινστιτούτου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ), του εκπαιδευτικού πυλώνα SETE Training και του ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

«Σε αυτή την συνδιοργάνωση, ο Δήμος Χίου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Χίου κατάφεραν να συσπειρώσουν για δύο μέρες με πληθώρα θεματολογιών που σχετίζονται με τον τουρισμό: 18 εθελοντές, πάνω από 310 συμμετέχοντες, 9 εξειδικευμένοι ομιλητές του Τουριστικού κλάδου σε μια συνάντηση Τουρισμού.

Η λειτουργία του Σχολείου Τουρισμού βασίζεται στον εθελοντικό και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα όλων των μερών του (οργανωτική ομάδα, ομιλητές, λοιπό ανθρώπινο δυναμικό, συνεργαζόμενες επιχειρήσεις).

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γι’ αυτή την διοργάνωση και για την ευκαιρία που δίνεται σε όλους τους φορείς αλλά και τους πολίτες που σχετίζονται ή ενδιαφέρονται για τον Τουρισμό να ενημερωθούν και να συμμετέχουν ενεργά» αναφέρει ο Δήμαρχος Χίου.

Το Σχολείο Τουρισμού θα βρίσκεται στις 27 και 28 Μαρτίου στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.