Το σωματείο συνταξιούχων ΕΦΚΑ Χίου καταδικάζει την ανανέωση και επέκταση της συμφωνίας Ελλάδας-ΗΠΑ για τις βάσεις

Το σωματείο συνταξιούχων ΕΦΚΑ Χίου καταδικάζει την ανανέωση και επέκταση της συμφωνίας Ελλάδας-ΗΠΑ για τις βάσεις, η οποία θέλει να μετατρέψει την χώρα μας σε πολεμικό ορμητήριο Αμερικανονατοϊκών σχεδίων για τους ιμπεριαλιστικούς τους ανταγωνισμούς. Είναι πολύ επικίνδυνο και πρέπει να σημάνει συναγερμός. Τα συμφέροντα του λαού δεν ταυτίζονται με αυτά των πλουτοκρατών που προσβλέπουν σε οικονομική τους αναβάθμιση  με την συμμετοχή της χώρας μας σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις. Είναι τα ίδια συμφέροντα που μας έχουν οδηγήσει στην φτώχια, την ανεργία, στο τσάκισμα των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων και κατακτήσεων. Είναι τα ίδια συμφέροντα που ξεριζώνουν από τις πατρίδες τους, τους πρόσφυγες και τους μετανάστες και τους εγκλωβίζουν στα νησιά και την χώρα μας. Δείχνουμε την αλληλεγγύη μας στα θύματα αυτών των καταστάσεων και απαιτούμε  να σταματήσει ο πόλεμος και να μπορούν όλοι οι άνθρωποι να ζουν ειρηνικά στις πατρίδες τους.

Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις που γίνονται και απαιτούμε την ακύρωση της συμφωνίας ,να κλείσουν οι βάσεις και καμία εμπλοκή της χώρας μας σε ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.