Το τερπόν μετά του ωφελίμου

 

Συνάντηση με τις εθελοντικές ομάδες είχε ο αντιπεριφερειάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Χωρικού Σχεδιασμού & Περιβάλλοντος και απόδημου Ελληνισμού Παντελής Μπουρνιάς στα πλαίσια της ενημέρωσης που έκαναν τα μέλη της πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας αλλά και των σωμάτων ασφαλείας για την προετοιμασία ενόψει αντιπυρικής περιόδου.

Ο Παντελής αφού άκουσε προσεκτικά τους πάντες εστίασε την προσοχή του στις εθελοντικές ομάδες αλλά και στο μείζον θέμα που τους απασχολεί τούτη την ώρα που δεν είναι άλλο από τα γραφειοκρατικά θέματα που προκύπτουν με τον νέο νόμο που έχει ψηφιστεί για τη νομιμότητα των εθελοντικών ομάδων. Ο αντιπεριφερειάρχης αφού άκουσε προσεκτικά τα προβλήματα που έχουν προκύψει υποσχέθηκε στους εθελοντές ότι θα είναι στο πλευρό τους . Θα κάνει λέει ότι μπορεί και του επιτρέπει ο νόμος για να τους στηρίξει αφού ο Εθελοντισμός είναι κομμάτι της Κοινωνίας.

Αμ ξέρει τι κάνει ο Παντελής. Σου λέει εκεί είναι οι ψήφοι. Θα τους βοηθήσω, θα με βοηθήσουν και εκείνοι. Όχι πως  διαφορετικά δεν θα στήριζε τους εθελοντές . αλλά να έχει τώρα και ένα λόγο παραπάνω.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.