Τρεις φορές την εβδομάδα ο γιατρός κ. Ροϊλός στον Οίκο Ναύτου

Τρεις φορές την εβδομάδα θα επισκέπτεται τον Οίκο Ναύτου ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου κ. Χρήστος Ροϊλός, έπειτα από υπόσχεση του, έτσι ώστε να δοθεί λύση στην παραμονή κενής θέσης ιατρού. Ακολουθεί η ανατρεπτική ανακοίνωση που αλλάζει τα δεδομένα για τους ναυτικούς και συνταξιούχους:

“Το 2019 συμφωνήθηκε μεταξύ του τότε Προέδρου του Οίκου Ναύτου κ. Ευάγγελου Αυγουλά και των ναυτικών του τόπου μας η παραχώρηση του κτιρίου του Οίκου Ναύτου Χίου για τις ανάγκες εκπαίδευσης της ΑΕΝ Μηχανικών Χίου με “αντάλλαγμα” την παρουσία γιατρού στο εν λόγω κτίριο για συνταγογράφηση στα μέλη των οικογενειών αλλά και τους ναυτικούς και τους συνταξιούχους. Δυστυχώς τον τελευταίο χρόνο η συμφωνία αυτή ακυρώθηκε και παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις των απόμαχων της θάλασσας ακόμα και σήμερα δεν διατίθεται γιατρός. Για την εξεύρεση λύσης, έπειτα από επικοινωνία αιρετού προσώπου με τον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου κ. Χρήστο Ροϊλό στον οποίο παρατάθηκαν οι λόγοι για τους οποίους είναι δίκαιο και επιβεβλημένο να παρασχεθεί στους ναυτικούς η διευκόλυνση ως ελάχιστο στοιχείο ανταπόδοσης για όσα η Ναυτιλία και οι Ναυτικοί προσφέρουν σε αυτήν την Χώρα, συμφώνησε και δεσμεύτηκε άμεσα τρεις φορές την εβδομάδα να επισκέπτεται τον Οίκο Ναύτου γιατρός ώστε να εξυπηρετούνται οι ανάγκες συνταγογράφησης για τους ναυτικούς, τις οικογένειες και τους συνταξιούχους της μεγάλης βιομηχανίας, της θάλασσας.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.