ΤΡΕΙΣ κι ό ΚΟΥΚΟΣ… στην ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ !!!

Έν όψει ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ και ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ λίγα λόγια θα γράψω και θά πώ!

Έδώ και πάρα πολλά χρόνια παρακολουθώ τα τεκταινόμενα στο ΝΗΣΙ της Χίου από πολιτικά κόμματα, συνδικαλιστικές οργανώσεις, φορείς, σωματεία, πολιτιστικούς συλλόγους και τρέχα γύρευε και ΝΙΚΟΛΟ καρτέρει που λέει ο λόγος ! Οι εποχές, οι καιροί, οι εξελίξεις τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και το ΠΑΜΕ και οι σύντροφοι του είναι γατζωμένοι και κολλημένοι ακόμη στίς ιδεοληψίες της Σοβιετικής Ένωσης και του Ανωτάτου ΣΟΒΙΕΤ με τίς κολεκτίβες και το καρεκλοκένταυρο Δημόσιο με στόχο να καλοπερνάνε στίς Δημοσιοϋπαλληλικές πολυθρόνες και καρέκλες τους φορώντας τίς παρωπίδες του ιδεατού Κομμουνισμού που η Γενέτειρα του η ΜΟΣΧΑ το έχει απεμπολήσει γιατί έχει μπλέξει στα γρανάζια της Τραπεζικής Παγκοσμιοποίησης και το μοίρασμα των πλουτοπαραγωγικών πηγών του κόσμου συμμετέχοντας σε αντιπαράθεση σε όλους τους πολέμους των υποβαθμισμένων πολιτισμικά κρατών με θύματα ανθρώπινες μικρές ψυχούλες και φυσικά εμπλουτίζοντας την πολεμική τους βιομηχανία!

Δεν μπορώ να καταλάβω πως οι ντόπιοι ιθύνοντες του ΠΑΜΕ παραμένουν ακόμη και επιμένουν στίς παλαιολιθικές δοξασίες και τακτικές ? Νομίζω και πιστεύω τους αρέσει αυτή η περιχαράκωση για να έχουν οφίτσια και τα προνόμια συμμετοχής στα κοινά για να εξασφαλίζουν και τίς δικές τους έμμισθες δημοσιοϋπαλληλικές θέσεις που όποτε θέλει ο καθένας δουλεύει πίσω και κάτω από την ομπρέλα του συνδικαλιστή! Δέν πιστεύω ότι αυτό το συγκεκριμένο κόμμα θέλει ποτέ του να κυβερνήσει την χώρα αλλά πάντοτε να είναι αρνητικό στην ελεύθερη οικονομία την ανάπτυξη και την ιδιωτική πρωτοβουλία που την θεωρούν καταπίεση του λαού και των εργαζομένων γενικώς της χώρας! Και δεν έχουν καταλάβει ποτέ τους όλοι οι αριστερόστροφοι ιδεοληψίες ότι εάν δεν υπήρχαν τα έσοδα του κράτους από την ελεύθερη οικονομία όλοι αυτοί από πού; θα έπαιρναν τον μισθό τους και θα ζούσαν άνετα και για την σημερινή εποχή έν σχέση με τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα πλουσιοπάροχα; Αυτές οι σκέψεις μου ήρθαν στο μικρό μου μυαλουδάκι βλέποντας τήν λαοθάλασσα (αστεία ) της πρωτομαγιάτικης συγκέντρωσης και πορείας του ΠΑΜΕ ! Και το ερώτημα είναι για γέλια ή για κλάματα;

Λευτέρης Πυκνής
(Μαλλιάς) Καλλιμασιωτης !

( Μόνιμα στη ζωή μου στον ιδιωτικό τομέα και την ελεύθερη οικονομία πληρώνοντας για όλα μου τα χρόνια πολλούς, πάρα πολλούς φόρους για να παίρνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι τον παχυλό τους μισθό και να δουλεύουν ούτε τις μισές μέρες του χρόνου ) !

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.