Τρόμος για 30χρονη : «Ξύπνησα με μια ζώνη στο λαιμό μου, με χτύπησε στο κεφάλι» (βίντεο)

 

Τον τρόμο με τα μάτια της έζησε μια 30χρονη γυναίκα στο σπίτι της στην Καλλιθέα. Τα σημάδια στα χέρια της από την επίθεση που δέχτηκε, είναι εμφανή ενώ η περιγραφή της καθηλώνει.
Ο σύζυγό της, άκουγε τα πάντα από το τηλέφωνο, έντρομος άκουγε ζωντανά να επιτίθενται στη 30χρονη γυναίκα του και να την χτυπάνε.

Δήθεν τεχνικοί της ΔΕΗ

Εννέα παρά τέταρτο το πρωί, κάποιοι, προσποιούμενοι τους τεχνικούς της ΔΕΗ της χτύπησαν το κουδούνι, όμως, η νοσηλεύτρια δεν τους άνοιξε. Ένα 20λεπτο μετά, η 30χρονη πήγε στο σούπερ μάρκετ και μισή ώρα αργότερα, όταν επέστρεψε, αιφνιδιάστηκε από τους ληστές.

Το ίδιο είχε συμβεί και την προηγούμενη ημέρα. Κάποιοι είχαν χτυπήσει και πάλι το κουδούνι λέγοντας ότι είναι τεχνικοί της ΔΕΗ, χωρίς και πάλι η 30χρονη να τους ανοίξει.

Ο σύζυγος της 30χρονης γυναίκας, το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να ενημερώσει αμέσως την αστυνομία.

Το σοκ για την 30χρονη είναι μεγάλο. Πριν λίγους μήνες, είχε πέσει ξανά θύμα ληστείας επιστρέφοντας από τη δουλειά της.

Η 30χρονη περιέγραψε στο MEGA τις τρομακτικές στιγμές που βίωσε από την ώρα που μπήκε στο σπίτι της, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως όταν συνήλθε μετά το ισχυρό χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι της, πιθανότατα με κάποιο οικιακό σκεύος, ο αστυνομικός της είπε πως είχε μία ζώνη γύρω από το λαιμό της.

Η ίδια εκτιμά πως ενδέχεται ο ληστής να ήθελε να τη σκοτώσει, ή απλώς να τη σύρει από τον διάδρομο στο σπίτι μέσα, ώστε να μην αντιληφθεί κάποιος από τους ενοίκους το τι γινόταν.

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Έφυγα από το διαμέρισμά μου στις 09.05 και επέστρεψα γύρω στις 09.30. Διαπίστωσα ότι η πόρτα του σπιτιού ήταν ανοιχτή, αλλά νόμιζα ότι ήταν από τον αέρα. Τηλεφώνησα στο σύζυγό μου και μπήκα μέσα.

Ο ληστής ήταν μέσα, με άρπαξε από την τσάντα και με χτύπησε δυνατά στο κεφάλι με ένα τηγάνι από την κουζίνα. Συνήλθα μετά από μισή ώρα και στο σπίτι ήταν η αστυνομία. Το μόνο που είδα ήταν ότι ήταν ένας άντρας πιο ψηλός από εμένα, φορούσε σκούρα ρούχα και είχε καλυμμένο το πρόσωπό του», ανέφερε η κ. Κωνσταντίνου.

«Μου είχαν χτυπήσει μισή ώρα πριν το συμβάν το κουδούνι και μου είχαν πει ότι ήταν από τη ΔΕΗ. Δεν άνοιξα, είχε γίνει το ίδιο και την προηγούμενη εβδομάδα. Μου πήρε κοσμήματα, και κάποια χρήματα από την τσάντα μου.

Ξύπνησα με μία ζώνη στο λαιμό μου και το παντελόνι μου σκισμένο. Πρέπει να σκίστηκε όταν προσπαθούσε να με μεταφέρει. Ο σύζυγός μου είναι σε σοκ γιατί άκουγε τα πάντα από το τηλέφωνο», πρόσθεσε η ίδια.

Πηγή:  Dikaiologitika News 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.