Των τρελών (εχθρών) τα φουσάτα περάσαν σαν τον λίβα πού καίει τα σπαρτά…με κραυγές τις πόλεις ρημάξαν και μας χάλασαν τ’αυτιά!

Το κακό έχει παραγίνει με όλους αυτούς τους παλαβιάρηδες αρνητές του εμβολιασμού και της δημιουργίας καθημερινά αναμπουμπούλας και αναστάτωσης στις μεγάλες πόλεις και τα χωριά!
Και σε όλους αυτούς τους τρελούς θέτω το ερώτημα μήπως τούς υποχρέωσε κάποιος με το ζόρι να πάνε να εμβολιαστούν;
Γιατί επιτίθενται στους εμβολιασμένους;
 
Όλο αυτό το συνονθύλευμα από διάφορες πολιτικές ομάδες και κομματικές παρατάξεις και από κάθε καρυδιάς καρύδι της κοινωνίας δεν έχουν άλλη δουλειά νά κάνουν και μέσα στον καύσωνα και την λάβρα των 42- 44 βαθμών Κελσίου σαν τον ΛΙΒΑ πού καίει τα σπαρτά και κατεβαίνουν με λάβαρα, εικόνες και σημαίες και μπουκάρουν με όλη την τρέλα τον φανατισμό και το μίσος εναντίον της κοινωνίας ακόμη και μέσα σε ναούς και εκκλησιές και βρίζουν με τον πιο χυδαίο τρόπο ιερείς ,Δεσποτάδες και παπάδες και μάλιστα και με επιθετική συμπεριφορά με αλαλαγμούς και κραυγές άραγε τί επιδιώκουν;
Από όσα έχω καταλάβει και αντιληφθεί από τα ΜΜΕ νομίζω και πιστεύω ότι είναι καθοδηγούμενα και εγκάθετα φερέφωνα εξαφτέρυγα κατακάθια της κοινωνίας του αντιεξουσιαστικού χώρου και της λαϊκής ακροαριστερόστροφης και Ακροδεξιόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας συνδικαλιστές και του καλλιτεχνικού κύκλου γενικότερα για να προβληθούν και να μιλήσουν στο μικρόφωνο και την οθόνη των ΜΜΕ πού δεν έχουν τι άλλο πρόγραμμα να προβάλλουν και μας πρήζουν καθημερινά με όλες αυτές τις αηδίες!
Βέβαια υπάρχουν και κομματικά εξαφτέρυγα και στελέχη και συνδικαλιστικές οργανώσεις πού καθοδηγούν και κατευθύνουν όλους αυτούς τους τρελούς και τραμπούκους της αγέλης και του κοπαδιού για αντιπολιτευτικούς λόγους για να αποκομίσουν δημοσκοπικά και κομματικά οφέλη επειδή βλέπουν ότι έχουν βυθιστεί στον πάτο του πηγαδιού ,με αποτέλεσμα από την αγέλη του συνωστισμού να εξαπλώνεται η πανδημία με αποτέλεσμα να γεμίζουν και τα νησιά από νεολαία με Κορωνοϊό ηλικίας 19 και 22 χρονών που έχουν κατακλύσει λόγω διακοπών σχεδόν όλα τα νησιά!
Και με μεγάλη μου λύπη βλέπω ότι δυστυχώς υπάρχουν και ανεγκέφαλοι γιατροί που συμμετέχουν και πρωτοστατούν καταπατώντας τον όρκο του Ιπποκράτους και δεν μπορώ να καταλάβω πού αποκοπούν… ή είναι( Β ) βήμα διαλογής και άσχετοι και μ’ αυτόν τον τρόπο επιζητούν να προβληθούν και να επιπλεύσουν για να μπορέσουν να επιβιώσουν! Ντροπή τους!
Και δεν μας φτάνουν όλα αυτά τα εσωτερικά προβλήματα από τους φανατισμένους οπαδούς του αντιεξουσιαστικού χώρου που δημιουργούν αναμπουμπούλα…έχουμε και από την άλλη πλευρά του Αιγαίου τον άλλο τρελάρα πού παρά την κατακραυγή της διεθνούς κοινότητας για την επιθετική συμπεριφορά του στην Κύπρο και την Ανατολική Μεσόγειο ζητάει και τα ρέστα της πατάτας για αποστρατικοποίηση των Νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων ονειρευόμενος την πάλαι ποτέ Οθωμανική Αυτοκρατορία!
Κούνια πού τον κούναγε…βρήκε τον μουστερή του στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ελληνικής Κυβέρνησης με Υπουργούς και Στρατηγούς με μεγάλα ΦΡΎΔΙΑ και Κότσια!
Τελικά πολλοί τρελοί πλακώσανε και έχουμε , εκτός τον συνωστισμό των αρνητών και αντιεμβολιαστών , έχουμε και την τρέλα του παραλόγου του Σουλτάνου Μεμέτη!
Γι΄αυτό ακριβώς τον  λόγο φροντίστε ανεγκέφαλοι της αντιεμβολιαστικής συμμορίας και της ακροαριστερόστροφης και Ακροδεξιόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας συνδικαλιστές και συνδικαλιστικές οργανώσεις να βάλετε μυαλό και να κοιτάξετε το καλό του τόπου μας και να σταματήσουν οι συγκεντρώσεις και οι διαμαρτυρίες για τα εμβόλια γιατί όποιος θέλει να πάει να κτυπήσει την πόρτα του Αγίου Πέτρου είναι ελεύθερος και δεν τον εμποδίζει κανείς!
Στην Ελλάδα έχουμε Ελευθερία και Δημοκρατία!
Καλό ξημέρωμα Ελλάδα με Υγεία και Χαρά!
Χίος 30 Ιουλίου 2021
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.