Τό ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ…..και η ΧΑΒΡΑ …….των ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ !!!

Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να ακολουθήσω το παράδειγμα του γραφτού λόγου του ΧΙΩΤΟΣΥΡΙΑΝΟΥ σατυρικού ποιητή και λογοτέχνη ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΟΥΡΗ που σχολίαζε και καυτηρίαζε τα κακώς και αλλοπρόσαλλα πολιτικά γεγονότα της εποχής του που από ότι βλέπω δέν διαφέρουν από την σημερινή τραγελαφική πολιτική συμπεριφορά των κατοικούντων και περιδιαβαινόντων στον ιεροσυλημένο ναό της Δημοκρατίας !

Και δεν μιλάμε για ιεροσυλία, σκέτο μπουρδέλο και Χάβρα των Ιουδαίων τον έχουν μετατρέψει οι εθνοπατέρες από όλες τις πτέρυγες και όλα τα ποικιλόμορφα κομματικά ΧΡΩΜΑΤΑ!

Δεν νομίζω ότι υπάρχει καμμία εξαιρέση ίσως πλήν ελαχίστων μετρημένη στα δάκτυλά των χεριών μας!

Κανένας σεβασμός στον Ελληνικό Λαό που δεν νομίζω πλέον ότι αγόγγυστα τους ανέχεται αλλά πιστεύω ότι τους συχαίνεται όλους με τις καθημερινές προσβολές και αντιπαραβολές με τα γαβγίσματα των κοπρόσκυλων και τα γκαρίσματα των άκακων γαϊδουρακιών!

Με τα αναθέματα και τις βρισιές με το ξεβράκωμα των οικογενειών και των προσωπικών υποτίθεται δεδομένων που τα έχουν βγάλει όλα στη φορά με λασπολογία με διχαστικές κορώνες προσπαθώντας ο κάθε καλοπερασάκιας να επιβληθεί και να παρασύρει όπως πιστεύει περισσότερα πρόβατα από το μαντρί που πιστεύουν ότι το συσπειρώνουν ταΐζοντας το κουτόχορτο άχυρα και καλαμπόκι σαν τις κότες ! Τούς συνιστώ να παραδειγματιστούν από την οργάνωση των ΜΠΟΥΡΔΕΛΩΝ που από ότι θυμάμαι στην Τρούμπα και στην οδό Φυλλής είχαν τέλεια οργάνωση με πορτιέρη με την ΤΣΑΤΣΑ και την διευθύνουσα ιδιοκτήτρια με τις ατζέντες των πλουσίων πελατών και θερμόαιμων θαμώνων και ειδικότερα της τρίτης ηλικίας και τους μεσήλικες!

Έχετε τελείως ξεφύγει και έχετε πάρει την κατρακύλα του ξεφτιλισμού και της αδιαντροπιάς! Είστε όρνεα που προσπαθείτε να γδάρει και να φάει ο ένας την σάρκα του άλλου χωρίς καμιά ΝΤΡΟΠΗ !

Έχετε αφήσει τους εγκληματίες τους κουκουλοφόρους τους μπαχαλάκιδες όπως τους αποκαλείται να τα κάνουν λίμπα στο κέντρο της Αθήνας αλλά και αλλαχού καθώς και τους παράνομους με τα ναρκωτικά να αλωνίζουν όλη την ΕΛΛΑΔΑ και να έχουν γίνει οι κατακτητές του τόπου μας και στο έλεος όλων αυτών να διακυβεύονται οι περιουσίες και οι ζωές των Ελλήνων πρωτίστως πολιτών αλλά και των τουριστών ! Και δεν καταλαβαίνετε ότι πρέπει να μονιάσετε όλοι μαζί και να πάρετε σοβαρές αποφάσεις το πως θα αντιμετωπίσετε όλη αυτή την ανεξέλεγκτη πλέον κατάσταση που επικρατεί γιατί έχουμε γίνει διεθνώς ρεζίλι των σκυλιών! Και να ΑΦΗΣΕΤΕ την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ να κάνουν την δουλειά τους χωρίς ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ!

Δεν υπάρχει καμιά ασφάλεια των πολιτών!

Καθημερινά βλέπουμε και ακούμε απ όλα τα ΜΜΕ κρατικά και Ιδιωτικά το μπάχαλο και την ανομία καθώς επίσης και την τεράστια εγκληματικότητα που επικρατεί στον τόπο μας !

Συμμαζευτείτε καρεκλοκένταυροι καλοπερασάκιδες και κοιτάξτε όλα τα σοβαρά ζητήματα του τόπου μας και πρωτίστως τα Εθνικά μας θέματα που από ότι βλέπω εγώ όλοι σας είστε στραβοί και αλλήθωροι και δεν βλέπετε μακριά από την μύτη σας και την καλοπέραση σας ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ πρίν είναι ΑΡΓΑ !

Χίος 12 Μαΐου 2019

Λευτέρης Πυκνής
(Μαλλιάς) Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.