Υλικές ζημιές από μετανάστες σε φαρμακείο στο κέντρο της πόλης

 

Έντονος διαπληκτισμός μεταξύ μεταναστών σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε φαρμακείο στο κέντρο της πόλης. Συγκεκριμένα, στο Φαρμακείο του Μάρκου Κατσού απέναντι από την πλατεία εισέβαλλαν μετανάστες, ξηλώνοντας τμήμα της εισόδου του φαρμακείου και με τα ξύλα επιτίθονταν ο ένας στον άλλον, προκαλώντας μάλιστα υλικές ζημιές. Κλήθηκε άμεσα η αστυνομία μετά την λήξη του γεγονότος ώστε να ερευνήσουν την υπόθεση και να συλλάβουν τους υπαίτιους. Ο κ. Κατσός σε συνέντευξή του στον Ραδιοφωνικό Σταθμό ΑΝΤ1 Αιγαίου και τον Κωνσταντίνο Κυδώνη ανέφερε σχετικά με το συμβάν:

 «Οι μετανάστες διαπληκτιζόταν μεταξύ τους αρχικά στην είσοδο του Μουσείου, μετέπειτα ήρθαν μπροστά από το φαρμακείο και μπήκαν μέσα στο φαρμακείο τρία άτομα κάνοντας φασαρίες ασκώντας βία ο ένας στον άλλον. Δεχθήκαμε ξαφνικά εισβολείς στο χώρο μας, χωρίς να έχουμε προκαλέσει εμείς απολύτως τίποτα. Έσπασαν έναν δοκό και διάφορα προϊόντα από τα ράφια. Κλήθηκε άμεσα η Αστυνομία, όμως η σύλληψη δεν έγινε αμέσως. Οι μετανάστες μετά το τσακωμό τους, αμέσως εξαφανίστηκαν. Η ασφάλεια μέχρι το βράδυ της ίδιας ημέρας του συμβάντος είχε συλλάβει τους δυο από τους τρεις μετανάστες.Το θέμα είναι όμως ότι καθημερινά γίνονται τέτοια φαινόμενα. Χρειαζόμαστες ασφάλεια και περισσότερη φύλαξη. Δεν γίνεται στην καρδιά της πόλης μας να γίνονται τέτοια περιστατικά».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.