Υπάρχουν Ηθικοί Αυτουργοί;

Και το μεγάλο ερώτημα είναι: Υπάρχουν πράγματι ηθικοί αυτουργοί;

Μετά το κουρνιαχτό της μεγάλης αναταραχής και αναμπουμπούλας, του ξυλοδαρμού και των παγκοσμίου φήμης και προβολής γεγονότων που στην πραγματικότητα και καλό μπορεί να μας έκανε, αλλά ταυτόχρονα και διασυρμός του τόπου μας από πολλά ντόπια και διεθνή ΜΜΕ έγινε, αναρωτιέμαι γιατί φθάσαμε σ’αυτές τις τραγελαφικές μπούρδες;

Ποιός φταίει ή μάλλον ποιοί φταίνε; Πως φθάσαμε στην επίταξη και τα ΜΑΤ; Πως φθάσαμε στην αυτοδιοικητική ακυβερνησία; Πως φθάσαμε στην ουρανοκατέβατη αυτοδιοριζόμενη συντονιστική επιτροπή; Ποιοί την προκάλεσαν να δημιουργηθεί; Μήπως η ανυπαρξία των αιρετών; Μήπως οι παλινωδίες και η ανευθυνότητα; Μήπως ότι άλλα μας έλεγαν πριν λίγους μήνες και άλλα μπροστά στην οχλαγωγία και την βοή του λαού; Μήπως πολλοί από αυτούς ετοιμάζονται για μελλοντικές πολιτικές σκοπιμότητες και οφέλη; Ο πανδαμάτωρ χρόνος θα το δείξει! Από τον Ιούνιο του 2015 παρακολουθώ από πολύ κοντά την όλη διαδικασία και συμπεριφορά τόσο των μεταναστών όσο και όλων όσων διαχειρίζονται τις διαδικασίες!

Τα αρπακτικά όρνεα τα μοιρίστηκα απ’την αρχή για την εμπλοκή των ΜΚΟ και λοιπών φορέων που εμπλέκονται στην όλη διαδικασία της ανεξέλεγκτης κατάστασης εισροής και εισβολής! Έβλεπα στην τελευταία περίπου συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Βουνακίου ή Νικολάου Πλαστήρα το αλλαλούμ που υπήρχε και με πόνο στην καρδιά καί τήν ψυχή και με μεγάλη ΝΤΡΟΠΗ το κατάντημα όλων των αιρετών να είναι ανίκανοι να ανέβουν στην εξέδρα και να μιλήσουν στο συγκεντρωμένο πλήθος γιατί τους είχαν επιβληθεί οι συντονιστές και δεν τους επέτρεπαν να πάρουν το λόγο και να μιλήσουν! Αυτό είναι μεγάλο κατάντημα και απαξίωση της πολιτικής ύπαρξης τους να κυβερνούν τον τόπο μας! Είναι κατώτεροι των περιστάσεων με την συμπεριφορά τους την ανευθυνότητα και την παλινωδία που έδειξαν όλους αυτούς τους μήνες! Τους θεωρώ όλους μαζί καθώς και την Κυβέρνηση ηθικούς αυτουργούς των τραγελαφικών γεγονότων για τον παρ ολίγον εμφύλιο σπαραγμό ! Ακούω καθημερινά ότι θα πάρουν πίσω τον νόμο Επίταξης και πράσινα άλογα….. Μήπως μετά όλες τις εξελίξεις και τα γεγονότα υπάρχει επίταξη ή δημιουργία κλειστού κέντρου κράτησης; Από μόνο του πλέον καταργείται! Ας είναι καλά ο τρελός μέσα στην τρέλα του ο Σουλτάνος με τις καθημερινές προκλητικές δηλώσεις και ενέργειες στον Έβρο που έλυσε τα χέρια της Ελληνικής Κυβέρνησης και άλλαξε πλέον πορεία πλεύσης με δικό μας πηδαλιούχο και όχι της ανθελληνικής Ευρώπης και κυρίως της Γερμανίας και της Αντζελίνας που είναι έρμαια του Σουλτάν μεμέτη! Υπάρχει πλέον μεγάλη Εθνική ομοψυχία και Ομόνοια μεταξύ των Ελλήνων πολιτών πλην ορισμένων εξαιρέσεων αριστερόστροφων κομματικών παρατάξεων και εξαπτέρυγων και πιστεύω και Εύχομαι ότι όλα θα τελειώσουν και θα φύγουν τα βαρίδια που μας διχάζουν πέντε χρόνια και μας θεωρούν υπηρέτες τους! Κανένα πλέον κέντρο κράτησης παράνομων αλλοδαπών παρά μόνο για μια ή δύο μέρες κάπου να μένουν εάν υπάρχουν δυσμενείς καιρικές συνθήκες και υπάρχει απαγορευτικό απόπλου ! Δεν θα αναφερθώ στην κατάσταση στον Έβρο την παρακολουθεί όλος ο κόσμος και πιστεύω ότι καλώς και έτσι έπρεπε να γίνει γιατί υπάρχουν σύνορα και όποιος τα παραβιάζει συλλαμβάνεται και φυλακίζεται! Και να γνωρίζουν όλοι ότι υπάρχουν και θαλάσσια σύνορα και όταν παραβιάζονται αποθούνται ή συλλαμβάνονται . Αυτές είναι οι σκέψεις και τα ερωτήματα μου που πρέπει να τα λάβουν σοβαρά υπόψιν τους όλοι οι κατοικούντες στην Ελλάδα! Καλό βράδυ!

Χίος, 5 Μαρτίου 2020

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.