Υπογράφτηκαν δύο προγραμματικές συμβάσεις του Δήμου Οινουσσών

Ο Δήμαρχος Οινουσσών Γ. Δανιήλ, υπέγραψε με τον Πρόεδρο του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη Χριστόδουλο Μαμσάκο δύο σημαντικές προγραμματικές συμβάσεις του Δήμου.

Η πρώτη αφορά την λειτουργική αναβάθμιση κι ανάπλαση των προαύλιων χώρων του Γυμνασίου-Λυκείου Οινουσσών προϋπολογισμού 200.000,00 ευρώ. Η χρηματοδότηση προέρχεται από το “Πράσινο Ταμείο” (160.000,00 ευρώ), ενώ το υπόλοιπο θα καλυφθεί από τον δημοτικό κορβανά.

Η δεύτερη σύμβαση αφορά την προμήθεια νέου απορριμματοφόρου 3 κ.μ. προϋπολογισμού 87.160,00 ευρώ με τη χρηματοδότηση του προγράμματος “Φιλόδημος ΙΙ”.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση εργασίας με τους επικεφαλής του Δικτύου και τους μελετητές, στην οποία και δρομολογήκαν οι μελέτες του Ναυτικού Συνεδριακού Κέντρου Οινουσσών, με χρηματοδότηση του προγράμματος “Αντ. Τρίτσης”.

Πιο συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Οινουσσών ανέφερε: “Εκφράζω γι’ άλλη μια φορά τα θερμά συγχαρητήρια και τις ευγνώμονες ευχαριστίες στον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Δικτύου, στον Γεν. Διευθυντή κ. Βασ. Κουτσιώρη και στον Δ/ντη Προγραμματισμού κ. Νεόφυτο Νικολαϊδη με την εξαιρετική ομάδα του. Με ισχυρές συνεργασίες, όραμα, πείρα και συστηματική δουλειά συνεχίζουμε ν’ ανεβάζουμε την Αιγνούσα μας πιο ψηλά!”

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.