Φίλοι Μονοπατιών Χίου: Εκλογές για ανάδειξη μελών Δ.Σ.

Η διοίκηση του Συλλόγου Φίλοι Μονοπατιών Χίου, σας καλεί σε εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου (5 μέλη) και Ελεγκτικής επιτροπής (3 μέλη), διετούς θητείας.
1. Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021, και ώρα 16:00, στο καφέ “Aeriko” στον Καρφά. Τηλέφωνο: 22710.32336.
Για την πραγματοποίηση της εκλογικής διαδικασίας είναι απαραίτητη η παρουσία του 50% συν 1 των μελών του Συλλόγου, από τα οποία θα σχηματιστεί επί τόπου τριμελής εφορευτική επιτροπή.
Δικαίωμα συμμετοχής σύμφωνα με το καταστατικό έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.
2. Όσοι επιθυμείτε να δηλώσετε την υποψηφιότητά σας, είτε για το Διοικητικό Συμβούλιο, είτε για την Ελεγκτική επιτροπή, καλείσθε να την υποβάλετε εγγράφως ως τις 25/10, στον πρόεδρο, κ. Γιώργο Χαλάτση, στο gchalatsis2@gmail.com.
3. Εάν δεν έχετε τη δυνατότητα να παραστείτε στις εκλογές, μπορείτε να εξουσιοδοτήσετε εγγράφως ένα άλλο μέλος, να ασκήσει το εκλογικό σας δικαίωμα. Για να είναι έγκυρη η εξουσιοδότηση αυτή, πρέπει να την κοινοποιήσετε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ως τις 26/10, στον πρόεδρο (κ. Γ. Χαλάτση στο gchalatsis2@gmail.com).
Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας,
Με εκτίμηση,
Η διοίκηση του συλλόγου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.