ΦΑΣΚΕΛΟΚΟΥΚΟYΛΩΣΤΑ… Για γέλια και για κλάματα! …. ΝΟΔΕ ΧIΟΥ άνευ εκλογών!

————————————————————————————
Ενώ την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 κτυπά σε όλη την Ελλάδα η καρδιά και η ψυχή των οπαδών της Φιλελεύθερης Κεντροδεξιάς παράταξης για την γιορτή των εσωκομματικών εκλογών των αιρετών στελεχών των τοπικών και νομαρχιακών μελών της Νέας Δημοκρατίας…. στην Χίο με συνοπτικές διαδικασίες άνευ κάλπης και εκλογών είδαμε σήμερα στο φως της δημοσιότητας ανακοίνωση ότι δεν χρειάζεται να γίνουν εκλογές και την σύνθεση της ΝΟ.ΔΕ και των λοιπών επιτροπών της Χίου. Και λέει:
Η νέα Διοίκηση της ΝΟΔΕ Χίου της Ν.Δ ….
Η Ε.Φ.Ε.Ε.Π. ΧΊΟΥ, λαμβάνοντας υπ ‘ όψιν ότι οι ανακηρυχθέντες/σες υποψήφιοι/ ες για τις θέσεις της κομματικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Χίου είναι ισάριθμες και αντίστοιχες με τις προβλεπόμενες και λαμβάνοντας υπ’ όψιν το άρθρο 6 παρ. 4 της Βασικής Εγκυκλίου της Γραμματείας οργανωτικού ( αρ. πρωτ. 3569/22-09-2021 ) για την διενέργεια εσωκομματικών εκλογών στις 24-10-2021 … ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ:
Α) Να μην διενεργηθούν οι εκλογές της 24-10-2021
Β) ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΙ στις αντίστοιχες θέσεις τους πιο κάτω; δεν θα αναφέρω ονόματα.
Δηλαδή και ο πιο χαζός καταλαβαίνει ότι έγινε η μοιρασιά μεταξύ τους άνευ κάλπης και εκλογών και έμειναν όλοι ευχαριστημένοι και όπως λέμε στόν τίτλο του άρθρου: ΦΑΣΚΕΛΟΚΟΥΚΟΥΛΩΣΤΑ!
Δυστυχώς αυτά πού κατηγορούμε στα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης στην Χίο όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια γίνεται της πόρνης το κάγκελο με όλους τους αιρετούς Άρχοντες όλων των βαθμίδων με πισώπλατα μαχαιρώματα και διχασμό να γινόμαστε ρεζίλι για την ανικανότητα μας να βάλουμε τάξη στα του οίκου μας!
Και ενώ κατέχουμε όλα τα πόστα της διοίκησης Κυβέρνηση, Περιφέρεια, Τοπική αυτοδιοίκηση δηλαδή έχουμε και το καρπούζι και το μαχαίρι, είμαστε ανάξιοι ως Τοπική κοινωνία και αφήνουμε τους Νταβατζήδες να κουμαντάρουν και να μας κυβερνούν κατά κάποιον τρόπο.
Και θέτω το μεγάλο ερώτημα γιατί αυτή η απαξίωση των χιλιάδων μελών της Νέας Δημοκρατίας και η πλασματική αποχή από την διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών;
Κάτι δεν πάει καλά ή η όλη διαδικασία μυρίζει μπόχα και δυσωδία και πρωτίστως διχόνοια!
Δεν θα αναφέρω ονόματα αλλά πρέπει όλοι σας να ντρέπεστε γι’ αυτές τις γελοιότητες στην σημερινή συγκυρία πού ενώ η Κυβέρνηση προβάλλεται διεθνώς καθημερινά με όλες τις επιτυχίες με Συμφωνίες και λοιπές ενέργειες η Χίος να φθάνει στο σημείο να μην διενεργεί εσωκομματικές εκλογές από ανικανότητα να φέρει κοντά τους φίλους και οπαδούς της ΝΔ και να γινόμαστε ο περίγελος της Χιώτικης και της Ελληνικής κοινωνίας!
Αυτό δυστυχώς συμβαίνει και με όλες τις επαγγελματικές ομάδες και συνδικαλιστικές οργανώσεις ΔΕΚΟ και ΤΡΑΠΕΖΩΝ ή ΟΛΜΕ καί ΕΛΜΕ ή ΑΔΕΔΥ που τις έχουν καταλάβει όλοι οι Ακροαριστερόστροφοι συνδικαλιστές!
Αν ήταν από μία κλειδαρότρυπα ο Γιάννης Βίος από τους Ουρανούς και έβλεπε την κατάσταση αυτή της απραξίας και της ανοργανωσιάς θα σας έπνιγε σε κανένα μαγκανοπήγαδο!
Και πραγματικά μήπως το κόμμα χρειάζεται έναν Γιάννη Βίο στα γραφεία του;
Θυμάμαι τα δύσκολα χρόνια, δεκαετίες1980-90 των πρασινοφρουρών επί Πασοκοκρατίας παρά όλες τις αντίξοες συνθήκες πόσο κοντά στο κόμμα είμαστε χιλιάδες οπαδοί της ΝΔ με ζήλο και αγάπη μεταξύ μας με αίγλη και οργάνωση τόσο στις εσωκομματικές εκλογές πού κατέφθαναν κατά εκατοντάδες για να ψηφίσουν τόσο στην πόλη όσο και σε αρκετά χωριά, αλλά και στις διάφορες φανταστικές εκδηλώσεις πού κάναμε όπως χοροεσπερίδες ή απογευματινό τσάι και είμαστε πάντα κοντά ο ένας με τον άλλο με το χαμόγελο στα χείλη με γλέντια και χορούς και φυσικά υπήρχαν και έσοδα στο κόμμα από τις λαχειοφόρες εκδηλώσεις και την προσφορά μπρελόκ με το σήμα της ΝΔ.
Μιλάμε για οργάνωση και γλέντια και χορό πολλές φορές μέχρι πρωίας υψηλού επιπέδου σε μεγάλα κέντρα και ξενοδοχεία όπως τότε του ΧΑΝΔΡΗΣ και φυσικά υπήρχαν και οι πολιτικές προεκλογικές εκδηλώσεις με αντίστοιχη αίγλη.
Την σημερινή περίοδο πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη αδιαφορία ή σκοπιμότητες για πολλούς και διάφορους λόγους που υποψιάζομαι αλλά δεν έχω αποδείξεις γιατί να υπάρχει αυτή η αποξένωση των οπαδών της Νέας Δημοκρατίας και είναι αυτό που θα το βρούμε μπροστά μας όσο αφήνουμε μακριά τους απλούς πολίτες πού πιστεύουν στο κόμμα της ΝΔ και δεν τους φέρνουμε κοντά μας δίδοντας τους το δικαίωμα της ψήφου και φυσικά με διευκόλυνση στις σημερινές ηλεκτρονικές διαδικασίες εγγραφής και ανανέωσης πού τις θεωρούν βουνό λόγω άγνοιας!
Δεν χαρίζομαι στην παράταξη μου γιαυτό ακριβώς αγαπητοί ομοϊδεάτες κοιτάξτε να αλλάξετε νοοτροπία και να φροντίσετε έστω και αυτοδιοριζόμενοι δίχως κάλπες και εκλογές με οποιονδήποτε σύνθεση έχετε στην ΝΟΔΕ ή όπως αλλιώς λέγεται η κάθε ομάδα σας να οργανώσουμε το κόμμα και να γραφτούν και να ανανεώσουν την εγγραφή τους όλα τα παλιά μέλη της οικογένειας της Ν.Δ πού έχουν κομματικές ταυτότητες από την δεκαετία του 1990 όπως δείχνει η φωτογραφία μου.
Εύχομαι να σας ταρακούνησα από την μουροχαβλοσύνη της ανεμελιάς και της απραξίας και να φροντίσετε να οργανώσετε το κόμμα και να του δώσετε την παλιά αίγλη και δραστηριότητα που είχαμε όλοι οι παλαιοί τις δεκαετίες 1980 και 1990.
Σας παρουσιάζω και ορισμένες φωτογραφίες από διασκέδαση της τότε εποχής όπου φαίνονται και οι αφίσες στις κολώνες του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και του Κώστα Στεφανόπουλου όπως και του Αειμνήστου Γιάννη Βίου της Νέας Δημοκρατίας καθώς και η πλαστικοποιημένη ταυτότητα της ΝΔ.
Καλό Ξημέρωμα και Καλά Μυαλά για ομόνοια, σύμπνοια και Αισιοδοξία!
Χίος, 22 Οκτωβρίου 2021
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.