Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου: Μποναμάδες 2024

 

 

 

 

Ο ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ, που γιορτάζει φέτος 100 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της Χίου (1924-2024) σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τη Δευτέρα  1η  Ιανουαρίου 2024 και ώρα 6.00 μ.μ στις εγκαταστάσεις του, την παραδοσιακή γιορτή των Μποναμάδων που τελείται ανελλιπώς από το 1956.

Την πίτα θα ευλογήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης:

  • Θα προσφερθεί το αναμνηστικό των 111 χρόνων από τη μάχη του Αίπους στον Ταξίαρχο Χίου κ.Χαράλαμπο Αμπατζίδη,  στο πρόσωπο του οποίου τιμάται ο Ελληνικός Στρατός για το αίσθημα ασφάλειας που παρέχει  στους πολίτες.
  • Θα τιμηθεί με αναμνηστική πλακέτα ο συνταξιούχος τραπεζικός  Άγγελος Καλλίτσης, τέως πρόεδρος του ΦΟΒ (2004-2008), για την πολυετή προσφορά του στον Όμιλο. Επί της προεδρίας του ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του Φαφαλιείου Σταδίου Βροντάδου το 2006 και εξωραΐστηκαν η πλατεία και το αίθριο του ΦΟΒ. Διαχρονική υπήρξε η στήριξή του στην εφημερίδα του Ομίλου «Τα Νέα του Βροντάδου». Επιμελήθηκε επίσης αρκετές εκδόσεις του ΦΟΒ.
  • Θα προβληθεί ολιγόλεπτο αφιέρωμα στην εκατονταετή διαδρομή του Φ.Ο.Β., το οποίο επιμελήθηκε ο Νικόλαος Γεωργούλης.
  • Θα ακουστούν μποναμάδες (έμμετροι σατιρικοί στίχοι) των Ιάκωβου ΜπριλήΔημήτρη Κυριαζή, Δέσποινας Βλυσίδου και Αριστείδη Ζαννίκου.

Η χορωδία του Φ.Ο.Β. υπό τη διεύθυνση του μουσικού κ. Σταύρου Στείρου θα τραγουδήσει τα παραδοσιακά κάλαντα και ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δώρα.

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.