Φοιτητικές Εκλογές όταν συμφέρει τους φοιτητές, όχι τον Κουτσούμπα

 

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θέλει την καλύτερη δυνατή ημερομηνία για τις φοιτητικές εκλογές. Μοναδικό κριτήριο, μία ημερομηνία που εξυπηρετεί τόσο τη φοιτητική κοινότητα όσο και την αυξημένη, μαζική συμμετοχή των φοιτητών.

Στο πλαίσιο αυτό, είμαστε σε ανοιχτή γραμμή με όλες τις φοιτητικές παρατάξεις, δεν τις εγκαλούμε, προκειμένου να βρεθεί κοινά αποδεκτή ημερομηνία.

Στους πλαστογράφους των περσινών αποτελεσμάτων, απαντάμε ότι εμείς δεν εξυπηρετούμε τα συμφέροντα του ΚΚΕ, αλλά των φοιτητών.

Η ανακοίνωση της ΠΚΣ δεν είναι τίποτα περισσότερο από προσχηματική και μοναδική της σκοπιμότητα, να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Όπως πέρυσι ίδρυσαν Φοιτητικούς Συλλόγους-μαϊμού, στους οποίους συμμετείχαν μόνο αυτοί, το ίδιο επιδιώκουν και φέτος, γιατί… έτσι τους είπε ο Κουτσούμπας.

Την απάντηση θα τους τη δώσουν οι φοιτητές στην κάλπη, όπως τους τη δίνουν εδώ και 36 χρόνια, όπως τους την έδωσαν και πέρυσι.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.