Φορέας Τουρισμού: Πρέπει ο τουρισμός να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης της Χίου

Σε θετικό κλίμα έγινε η πρώτη συνεδρίαση της ολομέλειας του συμβουλίου του Ιδιωτικού Φορέα Τουρισμού Χίου με τους Αντιπεριφεριάρχες κ. Παντελή Βρουλή και Νικόλαο Νύχτα και τον Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Ναυτιλίας και Τουρισμού του Δήμου Χίου κο. Γιώργο Χριστάκη.
Στην συνεδρίαση, εκ μέρους του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Χίου παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος κος. Παντελής Λεγάτος και η κα. Αναστασία Λιβανού και από το γραφείο Τουρισμού του Δήμου, η προϊσταμένη κα Ρένα Δαμίγου. Κατόπιν της παρουσίασης από τον Πρόεδρο κο. Κώστα Μούνδρο των θεμάτων που θα πρέπει να τεθούν σε άμεση προτεραιότητα, το κάθε ένα από τα μέλη του συμβουλίου έθεσε κάποιους πιο ειδικούς στόχους σχετικούς με τον τομέα που έχει κληθεί να διαχειριστεί. Οι απόψεις όλων συγκλίνουν επί του ότι ο Τουρισμός μπορεί και πρέπει να αποτελέσει έναν πολύ σημαντικό μοχλό ανάπτυξης για την Χίο του μέλλοντος, επιδεικνύοντας απόλυτη διάθεση για συμφωνία και δέσμευση για συνεργασία με κοινό παρονομαστή από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.