Δίνουν ζωή στα εγκαταλελειμμένα σπίτια των Καρδαμύλων

Μια καταπληκτική ιδέα έκανε πράξη ο Πολιτιστικός Τομέας της Τοπικής Κοινότητας Καρδαμύλων , δίνοντας ζωή στα εγκαταλελειμμένα σπίτια των Καρδαμύλων .  Με τα πινέλα ανά χείρας μια πλειάδα εθελοντών θέλησε να μεταμορφώσει μέσω της ζωγραφικής τις μπροστινές όψεις των σπιτιών και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε.

 

 

 

 

 

 

 

 

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση της στο Facebook, το μέλος του Πολιτιστικού Τομέα της Τοπικής Κοινότητας Καρδαμύλων Δώρα Σαββοπούλου , τα σπίτια “χαμογέλασαν ξανά” . Παράλληλα ευελπιστεί η δράση να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί με την ένταξη του έργου στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

“Ο Πολιτιστικός Τομέας της Τοπικής Κοινότητας Καρδαμύλων σκέφτηκε να δώσει ζωή και φως στα εγκαταλελειμμένα σπίτια στην περιοχή της Χωριοπαναγιάς (Άνω Καρδάμυλα)για να φωτίσει το χωριό και τις καρδιές μας….Το χωριό μας έχει πολλά σπίτια που έχουν σταματήσει να χαμογελούν από καιρό.Για αυτό και εμείς παίρνοντας μαζί μας το κέφι,την όρεξη και το μεράκι για δουλειά και με ελάχιστα υλικά ξεκινήσαμε και το αποτέλεσμα μας αντάμειψε.Τώρα είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε την δεύτερη φουρνιά από σπίτια που έμαθαν πάλι να χαμογελούν!
Ο Πολιτιστικός Τομέας της Τοπικής Κοινότητας Καρδαμύλων ευχαριστεί θερμά τον Αντιδήμαρχο μας κ. Sideris Domatas για την υλικοτεχνική στήριξη που μας παρείχε.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην δύναμη και στην ψυχή αυτής της δράσης την κ.Ρούλα Μπακόλα όπως επίσης στον κ. Μιχάλη Τσάκαλη (εργολάβο)που στέκεται δίπλα μας πάντα διαθέτοντας την τεχνική του στήριξη.Τον κ.Θ.Σκορδαλό(ελαιοχρωματιστή)για την βοήθεια του.Τον κ.Ζ.Κοκκολιά για ορισμένα υλικά που μας χρειάστηκαν.Τις κυρίες Άννα Ματθαίου, Αναστασία Αθανασιάδη,Ρένα Καζά ,Ευγενία Γλύπτη.Το Δ.Σ του Πνευματικού Κέντρου Καρδαμύλων και ιδιαιτέρως την κ.Κ. Παντελάκη για τον χώρο που μας διέθεσαν για να υλοποιηθεί η δράση μας..”, αναφέρει μεταξύ άλλων η κα Σαββοπούλου.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.