Χάλκινη η Χριστίνα Παβίτσιυ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών

 

Το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών στον Πάγκο με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας, κατέκτησε η Χριστίνα Παβίτσου , η οποία αποτελεί μέλος του ΔΣ του Παγχιακού Συλλόγου ΆμεΑ Χίου και μέλος του ΑΣ ΆμεΑ Χίου “Ίωνες “.

Η Χριστίνα ως μέλος της Εθνικής Ομάδας Άρσης Βαρών στον Πάγκο συμμετείχε Ευρωπαϊκό Πρωταθλήμα, που διεξήχθη στην Τιφλίδα της Γεωργίας από 23- 28 Σεπτεμβρίου 2022. Η Χιωτισσα αθλήτρια κατέλαβε επίσης  την 2η θέση στο σύνολο κιλών στο Ευρωπαϊκό και την 3η θέση στο σύνολο κιλών στο Open. Η Χριστίνα είχε κατακτήσει το Χρυσό μετάλλιο στους προηγηθέντες Πανελλήνιους αγώνες άρσης βαρών στο πάγκο!!

Μάλιστα ο Παγχιακός Σύλλογος ΆμεΑ Χίου συγχαίρει με ανάρτηση του  στο Facebook την Χριστίνα για την επιτυχία της. Σε αυτήν αναφέρει:

”  Αισθανόμαστε υπερήφανοι για τις επιτυχίες των αθλητών μας ατόμων με αναπηρία και όχι μόνο, οι οποίες είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και προσπάθειας τόσο των ίδιων των αθλητών, όσο και των αθλητικών σωματείων και των προπονητών που τους στηρίζουν.    Το παράδειγμά τους ανοίγει τον δρόμο και σε άλλους αθλητές να τους ακολουθήσουν, αφού εκτός από τις υψηλές ιδέες του αθλητισμού, μεταφέρουν ιδανικά και αξίες, που χαρακτηρίζουν άτομα με ήθος και αξιοπρέπεια!!    Ευχόμαστε στη Χριστίνα καλή συνέχεια και επιτυχία στους επόμενους αγώνες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που θα γίνουν στο Ντουμπάι τον Ιούλιο του 2023″, καταλήγει η ανάρτηση του Παγχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Χίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.