Χίος Μπροστά: Το νέο ευρωπαϊκό σύμφωνο για την μετανάστευση θα καταδικάσει οριστικά τα νησιά μας

Το νέο ευρωπαϊκό σύμφωνο για την μετανάστευση θα καταδικάσει οριστικά τα νησιά μας, εγκλωβίζοντας χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες πάνω σ’ αυτά μετατρέποντας τα σε γκρίζες ζώνες.

Προκειμένου να προστατευτούν τα κράτη της Βόρειας Ευρώπης, το βάρος θα πέσει σ αυτά της πρώτης εισόδου και ειδικότερα για την Ελλάδα ,αφού όλες οι διαδικασίες προβλέπεται να γίνονται στα γεωπολιτικά ευαίσθητα νησιά μας αλλά και στον Εβρο σε χώρους που θα θεωρούνται ότι βρίσκονται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ακόμη και κυβερνητικοί βουλευτές (κκ Βολουδάκης, Χαρακόπουλος, Βαρτζόπουλος) εξέφρασαν την έντονη ανησυχία και αγωνία τους για αυτήν την εξέλιξη.

Ο συνδυασμός μας καλεί όλο τον πολιτικό κόσμο του νησιού, αλλά και τους πολίτες σε μια κοινή φωνή, σε μια κοινή γραμμή αντίστασης απέναντι στους καταστροφικούς αυτούς σχεδιασμούς της δημιουργίας κέντρων που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική κυριαρχία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.