ΧΙΟΣ: Πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς με jet ski και διέφυγε προς τα Τουρκικά παράλια

 

 

 

Η Λιμενική Αρχή Χίου το απόγευμα της Παρασκευής (4/8) ενημερώθηκε ότι θαλάσσιο μοτοποδήλατο (jet ski), προερχόμενο από τις τουρκικές ακτές κινείται με μεγάλη ταχύτητα προς τις ελληνικές ακτές, με τρείς επιβαίνοτες.  Έναν χειριστή και δύο επιβάτες στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Ερμιόνης.

Άμεσα περιπολικό σκάφος έπλευσε στην περιοχή. Όταν το αντιλήφθηκε ο χειριστής του jet ski , πραγματοποίησε συνεχόμενους επικίνδυνους ελιγμούς, θέτοντας σε κίνδυνο τους επιβάτες του καθώς και τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ δεν συμμορφώνονταν προς τις υποδείξεις και τις ηχητικές ενδείξεις του πληρώματος του περιπολικού σκάφους.

Στη συνέχεια και προκειμένου ο χειριστής του JET SKI να διαφύγει της σύλληψης, έριξε τους δύο επιβάτες στην θάλασσα και διέφυγε προς τις τουρκικές ακτές.

Οι δύο αλλοδαποί επιβάτες ηλικίας 24 ετών αμφότεροι, περισυνελέγησαν από τα στελέχη του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στον λιμένα ν. Χίου.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.