Χορεύοντας για την Αιγνούσα

Στα χνάρια της ελληνικής μουσικοχορευτικής παράδοσης βαδίζει αύριο το ακριτικό νησί των Οινουσσών, αφού υποδέχεται τα χορευτικά συγκροτήματα της Ένωσης Αγιοπαρασκευούσιων Κρήνης Μικράς Ασίας, του Μορφωτικού Συνδέσμου Βιβλιοθήκη «ο Φάρος», του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Ολύμπων Χίου και της Τοπικής Διοίκησης Χίου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Με χορούς κυκλωτικούς, με παραδοσιακές ενδυμασίες κι αυθεντικές μουσικές από όλο τον ελλαδικό χώρο, με τραγούδια και σκοπούς από την προαιώνια μήτρα του Ελληνισμού, τη Μικρασία τα χορευτικά τμήματα του Δήμου Οινουσσών υπό τη διδασκαλία του Κων/νου Σιταρά θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα-έκπληξη, που αναμένεται να ενθουσιάσει και συγκινήσει.

Με την ευγενική χορηγία της μεταφορικής Χίου «ΕΡΜΗΣ» και την πολύμηνη διοργάνωση του Δήμου Οινουσσών περιμένουμε στο φιλόξενο Αμφιθέατρο τους φίλους, κατοίκους κι επισκέπτες να θαυμάσουν τα ανεκτίμητα στολίδια της εθνικής παράδοσης, τους χορούς και τα τραγούδια μας.

 

Αμφιθέατρο Οινουσσών «Γιάννης Διαμαντή Λεμός»

Έναρξη παρέλασης στις 8.00μ.μ. έμπροσθεν Δημαρχείου

Έναρξη παράστασης στις 8.30μ.μ.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.