Χορηγία για φοίτηση στο Γυμνάσιο Βολισσού

 

Το Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Βολισσού «Μιχ. Παπαμαύρος» έχει τη χαρά να ανακοινώσει ότι ένας δωρητής του σχολείου προσφέρει χρηματική ενίσχυση 200,00 ευρώ το μήνα για ένα/μία  μαθητή/τρια ο/η οποίος/α θα φοιτήσει στο εξής στο Γυμνάσιο και Λύκειο Βολισσού (με προτεραιότητα τις τάξεις Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου) και για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η φοίτησή του/της.

Η χορηγία ξεκινά με 1 μαθητή/τρια και στη συνέχεια θα επεκταθεί και σε περισσότερους.

Οι όροι της χορηγίας έχουν καθορισθεί ως εξής:

ΟΡΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ

Όσοι μαθητές επιθυμούν να φοιτήσουν στο Γυμνάσιο και Λύκειο Βολισσού, ιδιαίτερα στις τάξεις Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου, θα λαμβάνουν μηνιαίως, επί 9 μήνες, το ποσό των 200,00 ευρώ και για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η φοίτησή τους.

Προτεραιότητα θα έχουν:

  1. Οι καταγόμενοι από πατέρα και μητέρα ή τουλάχιστον από τον ένα γονέα από την Βολισσό και γενικότερα από την ευρύτερη περιοχή της Αμανής. Σε περίπτωση μη εμφάνισης εντοπίων θα προτιμηθούν Χιώτες ή και από άλλα μέρη.
  2. Τα παιδιά των εκπαιδευτικών που εργάζονται στα σχολεία της Βολισσού όλων των σχολικών βαθμίδων και για όσο χρονικό διάστημα εργάζονται στις ως άνω σχολικές μονάδες.

Επίσης οι ανωτέρω θα τυγχάνουν και όλων των ευεργετημάτων ήτοι: χρηματικά βοηθήματα στους αριστεύσαντες, υποτροφίες για την εισαγωγή και φοίτησή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπως και οτιδήποτε άλλο θα αποφασίσει ο υπό ίδρυση Σύλλογος αποφοίτων και φίλων του Γυμνασίου Βολισσού.

Οι ενδιαφερόμενοι κηδεμόνες μπορούν να στείλουν τις αιτήσεις τους, με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τη διάθεση κριτηρίων προτεραιότητας (εντοπιότητα κλπ) στο φαξ 2274021207 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση mail@gym-voliss.chi.sch.gr  μέχρι τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 12η μεσημβρινή. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6972071782.

Το σχολείο εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του προς τον δωρητή, ο οποίος και στο παρελθόν έχει ενισχύσει ποικιλοτρόπως και εκφράζει την ευχή να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και άλλοι.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.