Χριστουγεννιάτικη προσφορά αγάπης στους ηλικιωμένους των Ψαρών

 

Τις ευχές του Δήμου Ηρωικής Νήσου Ψαρών για ευλογημένα Χριστούγεννα, μαζί με μια εορταστική σύνθεση, την ευχετήρια κάρτα και τη βασιλόπιτα για να υποδεχτούν το νέο έτος, έλαβαν οι ηλικιωμένοι καθώς και οι προϊστάμενοι των φορέων του νησιού.

Κλιμάκιο του δήμου, αποτελούμενο από την Αντιδήμαρχο Βάσω Κουτσοδόντη και τις δημοτικές συμβούλους Μαργαρίτα Δημητρέλη και Αργυρώ Λεωτσινίδη, μαζί με εργαζόμενους του Δήμου, έκαναν τη διανομή στις γιαγιάδες και τους παππούδες του νησιού αλλά και στις υπηρεσίες όπως στο στρατιωτικό φυλάκιο, την αστυνομία, το λιμενικό κλπ.

Η κίνηση αυτή, που πλέον έχει γίνει θεσμός από την δημοτική αρχή, αγκαλιάστηκε με θέρμη και χάρισε χαμόγελα ευτυχίας.

 

Ο Δήμαρχος των Ψαρών Κωνσταντίνος Βρατσάνος δήλωσε τα παρακάτω:

«Είναι μια ελάχιστη και συμβολική ένδειξη αγάπης και προσφοράς για το συνάνθρωπο, αυτές τις ημέρες που η αλληλεγγύη, η αγαλλίαση, η προσφορά, η ελπίδα και τα χαμόγελα κυριαρχούν. Με την ενέργειά μας αυτή, δίδουμε χαρά και αισιοδοξία  σε μέλη της τοπικής μας κοινωνίας, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της προσφοράς τους. Στόχος αυτής της δράσης είναι να γίνουμε όλοι μια αγκαλιά και να μην νιώθει κανείς μόνος αυτές τις άγιες μέρες. Εύχομαι η νέα χρονιά να μας γεμίσει υγεία, αγάπη, ευτυχία και δημιουργία».

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.