ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ| Ο Μάρξ και … οι πρόσφυγες

Γράφει η Τασσώ Γαΐλα

…«Η μετανάστευση είναι το μέσο για τη διαιώνιση της σκλαβιάς…..Ο Σοσιαλισμός αντιπαθεί την ελεημοσύνη  για την ταπείνωση στην οποία υποβάλλουν τα άτομα που έχουν ανάγκη και γιατί ενσταλάζουνε μέσα τους το μίσος. Και επιπλέον, γιατί σε μια χώρα όπου υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη οι ελεημοσύνες είναι περιττές. Και όσοι αρέσκονται στο ρόλο του καλού Σαμαρείτη, ας μην ξεχνούν ότι δεν θα υπήρχαν καλοί Σαμαρείτες, αν δεν υπήρχαν ληστές. Οι σωτήρες και οι ελευθερωτές ίσως είναι λαμπροί για μυθιστορήματα και αγιογραφίες, μια όμως που δεν είναι δυνατόν να υπάρχουνε χωρίς αμαρτωλούς και θύματα, είναι κακά κοινωνικά συμπτώματα…»…

Λόγια του Κάρλ Μάρξ και διακηρύξεις της Σοσιαλιστικούς διεθνούς….

………………

Ένα άρθρο σε Χιώτικο site παντελώς αγνώστου αριστερής ειδικού με θέμα τα ασυνόδευτα παιδιά προσφύγων όπου από λίγο ως πολύ μόνο που δεν μας αποκαλεί εγκληματίες και υπεύθυνους για το φαινόμενο χωρίς δε –η αριστερή- να αναφέρει λέξη για τους δουλέμπορους που φέρνουν στο Αιγαίο τα παιδιά αυτά και φυσικά λέξη για τα εξαφανισμένα 1.500 παιδάκια. Αυτό  το θεωρεί φυσιολογικό ,δεν την προβληματίζει και απλά θέλει να μας φορτώσει την ευθύνη για τα ασυνόδευτα καθώς και   μία ανακοίνωση αριστερού κόμματος που καλεί τους Χιώτες να μην αντιδράσουν που κάποιοι τους κάψανε το Ιερό της Εκκλησίας τους ενώ παράλληλα αισχρά προσπαθούν να το περάσουν σαν προβοκάτσια κι αυτό για ευνόητους λόγους,τρομοκράτηση  δηλαδή των ‘ιθαγενών’ να μην ξεσηκωθούν ,με όθησαν καίτοι πτυχιούχα Πολιτικών επιστημών  εκτός της φιλολογίας αλλά όχι πολιτική αναλύτρια να γράψω αυτό το χρονογράφημα  γιατί οι προβληματισμοί μου όπως της πλειοψηφίας του λαού μας πολλοί…

Ας αρχίσουμε από τον ορισμό του ρατσισμού που τόσο εύκολα Συριζαίοι και λοιποί αριστεροί  κοινοβουλευτικοί και εξωκοινοβουλευτικοί κατηγορούν όλους όσους αντιδρούν στο θέμα το προσφυγικό πάνω-κάτω το 95% του Ελληνικού πληθυσμού.

Τι είναι ρατσισμός. 1) Ρατσισμός σημαίνει η καταφρόνια ή και το μίσος για άτομα διαφορετικού έθνους, φυλής, χρώματος, θρησκείας, για τους ομοφυλόφιλους,για τα ΑΜΕΑ,για άτομα των κατώτερων τάξεων κλπ.. Αίσχος! Αλλά δεν είναι ρατσιστές όσοι θέλουν να διατηρήσουν την ιστορικότητα και την ιδιαιτερότητα των πατρίδων τους με τη γλώσσα και τις παραδόσεις της.

2)Ρατσισμός, είναι  η αδιαφορία για την καταστροφή της ιστορικής ιδιαιτερότητας της πατρίδας σου , του έθνους σου, της φυλής σου κλπ. Άρα ρατσιστές είναι και οι εθνομηδενιστές που περιφρονούν ή και μισούν την Ελλάδα και με τις πρακτικές τους την οδηγούν στην εξαφάνισή της. Αυτό για τους σύγχρονους εθνομηδενιστές όπως τον σκληροπυρινικό συντάκτη -που διάβασα και δεν πίστευα στα μάτια μου να γράφει ότι όσοι περνούν –παράνομα έτσι;- τα σύνορα μας … είναι  πιά Έλληνες!!! Σκεφτείτε αυτούς τους μηδενιστές να ήταν στα πράγματα το 1821. Η Ελλάδα δεν θα υπήρχε σήμερα.

3) Ρατσισμός είναι να μισείς μια άλλη θρησκεία. Εδώ τους Μουσουλμάνους. Εμείς οι Ορθόδοξοι Έλληνες κάτι τέτοια δεν τα έχουμε.Άλλο όμως αυτό κι άλλο η Ισλαμοφοβία. Όταν ένας σκεπτόμενος πολίτης φοβάται ότι θα επέλθει ισλαμοποίηση της χώρας του που πάσχει από μεγάλη υπογεννητικότητα, φυγή νέων παιδιών της στο εξωτερικό και παράλληλα, από μαζική εισβολή Μουσουλμάνων μεταναστών, των οποίων οι γυναίκες γεννούν πέντε παιδιά ανά μέσο όρο είναι ρατσιστής;

Μία στάση εδώ να κάνω διάκριση από τους ομογενείς μας των πρώην ανατολικών Κρατών που φυσικά ενσωματώνονται στην Ελληνική κοινωνία εν αντιθέσει με τους Μουσουλμάνους  που ποτέ δεν ενσωματώνονται στις τοπικές κοινωνίες όπως έχει αποδειχτεί από πολλά παραδείγματα διεθνώς αλλά και στην Ελλάδα, στη Δυτική Θράκη και στην Κύπρο. Όταν λοιπόν αυτοί  ενισχυθούν πληθυσμιακά, θα ανοίξουν περισσότερο διάπλατα τις πόρτες εισβολής μεγαλύτερων αριθμών ομόθρησκών τους.Τότε, θα  αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση και το τέλος του Ελληνισμού στη χώρα που τον γέννησε.

Σήμερα, συνεχίζουν να εισβάλλουν ετησίως εκατοντάδες χιλιάδες παράνομοι μουσουλμάνοι μετανάστες από τα ανατολικά μας σύνορα με αποτέλεσμα; βίαιη ανατροπή της εθνολογικής σύνθεσης της χώρας, καταπάτηση των  εργασιακών κατακτήσεων, προπομπό εμφύλιων συγκρούσεων και καταστροφών, φυλετικού μίσους, και   τότε ναι θα υπάρχει  ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ μόνο που θα είναι ο ρατσισμός από την πλευρά των Μουσουλμάνων εισβολέων και ίσως τότε μα θα είναι αργά οι διάφοροι αριστεροί –αυτοί το λένε ότι είναι αριστεροί- καταλάβουν τι πραγματικά σημαίνει ρατσισμός.

Ποιόν λογικό άνθρωπο δεν προβληματίζει η ωμή πραγματικότητα; Ποιος πιστεύει τις ανακοινώσεις των αριστερών κομμάτων ότι οι  πρόσφυγες θα φύγουν από την Ελλάδα;  Εφόσον  βλέπουμε και μας προβληματίζει το ότι   οι  περισσότεροι από 150.000 υπεργεννητικοί, μη αφομοιώσιμοι μουσουλμάνοι μετανάστες που εισβάλλουν κάθε χρόνο μέσα από άθλια δουλεμπορικά κυκλώματα, υπό την αιγίδα του Τουρκικού κράτους,διάφορων ΜΚΟ  και τη συμμετοχή ημέτερων κυβερνητικών και μη-κυβερνητικών φορέων, δικαιωματιστών, «ανθρωπιστών» «οικονομιστών» και αφελών, είναι τεράστιο μέγεθος για να ενταχθεί ομαλά στη γερασμένη και υπογεννητική   Ελλάδα.

Ποιόν λογικό άνθρωπο δεν προβληματίζει το ότι η μόνη χαμένη  είναι η ίδια μας η χώρα η ύπαρη και η συνέχεια της ,οι Έλληνες και οι νόμιμοι αλλοδαποί εργαζόμενοι; Και κερδισμένος ο παγκόσμιος ιμπεριαλισμός, που σήμερα στοχεύει στην  ισοπέδωση των  εθνικών αναχωμάτων, χρησιμοποιώντας ως Δούρειους ίππους προκεχωρημένα  φυλάκια απανταχού γης. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι ρατσιστές;

Επιτέλους αν σκεφτούμε ότι δεν υπήρξε καμία αντίδραση από τον Ελληνικό λαό στα ρεύματα Ελληνων των πρώην Σοβιέτ ,στους Αιγίπτυους και Κόπτες που χρόνια έρχονται εδώ, στους Γεωργιανούς και  παλιότερα στις Φιλιπινέζες θα αναρωτηθούμε ή  ότι ξαφνικά οι  Έλληνες γίναμε Ρατσιστές ή  ότι ο λαός μας περήφανο Έθνος κόντρα στις επιταγές της παγκοσμιοποίησης και στα συστημικά ΜΜΕ αντιδρά υγιώς; Διαλέξτε.

Το ευτύχημα είναι ότι  και πολλοί προσκείμενοι στην αριστερή ιδεολογία όπως το Άρδην , οι Τροτκιστές κλπ διαφωνούν με τις πρακτικές των κομμάτων της Ελληνικής αριστεράς κι αυτό γιατί η φιλανθρωπική προσέγγιση της παράνομης μετανάστευσης- όπως προσπαθεί να μας επιβάλει το σύστημα με καθημερινή πλύση εγκεφάλου και μαύρη προπαγάνδα-  φυσικά και δεν λύνει το πρόβλημα της παγκόσμιας κατανομής του πλούτου.

Αυτό που με κάνει να απορώ με την στάση των πολιτικών μας κομμάτων της λεγόμενης Αριστεράς είναι ότι με την φιλανθρωπία και την ανοχή-μάλιστα ένας αριστερός ρεπόρτερ με τα επεισόδια σε επαρχία που  οι πολίτες δεν δέχτηκαν τα πούλμαν προσφύγων έγραψε :<Πως  θα πας εσύ που τους έδιωξες στην εκκλησία την Κυριακή;>.Και γιατί δεν ρωτάει τον δουλέμπορα γιατί έφερε τον δύστυχο άνθρωπο -ξεκόβοντας τον από τις ρίζες του- στην Ελλάδα που δεν υπάρχουν ούτε δουλειές ούτε τζαμί για να προσεύχεται; Γιατί στράφηκε κατά του συμπατριώτη του κι όχι κατά του κεφαλαίου;

Πώς αυτοί όλοι δεν βλέπουν ότι η μόνη κερδισμένη είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων, η παγκοσμιοποίηση των αγορών ως  μηχανής του κιμά των εθνών και των λαών. το  τεράστιο κύκλωμα των δουλεμπόρων και των συνεργατών τους, που ποιος ξέρει πόσα δις βγάζει από αυτό το νταραβέρι;

Γιατί παίζουν το παιχνίδι τους; Αν δεχτούμε το ‘δόγμα’ Η θρησκεία είναι το όπιο των Λαών και γιαυτό πολεμήθηκε από τον κομμουνισμό τόσο πολύ η Ορθοδοξία μας , θρησκεία με πολιτικές μάλιστα προεκτάσεις είναι κι ο Ισλαμισμός. Πανίσχυρη κι ανίκητη και δεδομένου ότι το μόνο που μπορεί να πετύχει το μαζικό κύμα της μετανάστευσης Μουσουλμάνων που σαρώνει την Ευρώπη,είναι η Ισλαμοποίηση της με πρώτο θύμα  ποιόν; την Ελλάδα-αυτό  δηλαδή που φοβίζει τους Έλληνες- γιατί το στηρίζουν; Το Ισλάμ εξαιρείται από τα κομμουνιστικά πρότυπα;

Σε όσους τρέξουν να με χαρακτηρίσουν ρατσίστρια επαναλαμβάνω αυτό που πιστεύω από τα νεανικά μου χρόνια. Τα λόγια του Μαρξ. Και για μένα δεν έχει καμιά σημασία αν πέσανε ή πέφτουν  σοσιαλιστικά τείχη…. Ο Μαρξισμός είναι …θρησκεία αδιαπραγμάτευτη….. Και σκανδαλωδώς επίκαιρη….

…<Η μετανάστευση είναι το μέσο για τη διαιώνιση της σκλαβιάς…..Ο Σοσιαλισμός αντιπαθεί την ελεημοσύνη  για την ταπείνωση στην οποία υποβάλλουν τα άτομα που έχουν ανάγκη και γιατί ενσταλάζουνε μέσα τους το μίσος. Και επιπλέον, γιατί σε μια χώρα όπου υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη οι ελεημοσύνες είναι περιττές. Και όσοι αρέσκονται στο ρόλο του καλού Σαμαρείτη, ας μην ξεχνούν ότι δεν θα υπήρχαν καλοί Σαμαρείτες, αν δεν υπήρχαν ληστές. Οι σωτήρες και οι ελευθερωτές ίσως είναι λαμπροί για μυθιστορήματα και αγιογραφίες, μια όμως που δεν είναι δυνατόν να υπάρχουνε χωρίς αμαρτωλούς και θύματα, είναι κακά κοινωνικά συμπτώματα…».Υπογραφή: Karl Heinrich Marx- Κάρλ Μαρξ.(1818-1883).

Κείμενο

Τασσώ Γαΐλα

Αρθρογράφος-Ερευνήτρια

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.