Χρυσό και Αργυρό μετάλλιο η Ρυθμική και Ενόργανη Γυμναστική του ΒΑΟΛ στο «Hellas Gym For Life Challenge 2023»

Μεγάλη επιτυχία του τμήματος Ρυθμικής και Ενόργανης Γυμναστικής του ΒΑΟΛ Χίου,σε Πανελλαδικό επίπεδο,αφού τα κορίτσια που συμμετείχαν στο «Hellas Gym For Life Challenge 2023» κέρδισαν ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο.

Χρυσό κέρδισαν οι «μικρές», οι οποίες «μεταμορφώθηκαν» σε μικρές μοδίστρες, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα «Ράβε Ξήλωνε» ενώ Ασημένιο κατέκτησαν οι «μεγαλύτερες» με το πρόγραμμα «Black is my happy colour».

Οι παρουσιάσεις των  συνολικά 310 εντυπωσιακών  προγραμμάτων έγιναν στο Christmas Theater του Γαλατσίου σε ένα τετραήμερο όπου πήραν μέρος 6.500 αθλούμενοι.

Η διοργάνωση έγινε από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία σε συνεργασία με την Ελληνοαγγλική Αγωγή και  τον Δήμο Γαλατσίου, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο πλαίσιο του προγράμματος «Be Active».

Συγχαρητήριο μήνυμα στις αθλήτριες αλλά και στις προπονήτριες Άσπα Συρρή και Κατερίνα Παναγοπούλου του ΒΑΟΛ, έστειλε ο Δήμαρχος  Χίου, κος Στ. Κάρμαντζης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.