Χωρίς αποκομιδή των απορριμμάτων τη Μ. Παρασκευή & τη Ν. Δευτέρα

Από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Χίου

Οπωσδήποτε οι μέρες της πανδημίας έχουν αλλάξει πολλά δεδομένα της καθημερινότητάς μας, ωστόσο σταθερή και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα που δεν αλλάζει είναι η εγρήγορση για την αντιμετώπιση θεμάτων που εγκυμονούν κινδύνους για τη δημόσια υγεία.

Σε αυτό το πλαίσιο η Υπηρεσία Καθαριότητας και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Πάνος Αναγνώστου βρίσκονται δυναμικά στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας. Σήμερα, με το ειδικό όχημα – πλυντήριο κάδων που ακολουθεί τα απορριμματοφόρα, έγινε πλύσιμο αλλά και εντατική απολύμανση των κάδων στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Αγίου Μηνά, δράση η οποία επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα σε όλο το νησί.

Επιπροσθέτως, έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες απολύμανσης και ψεκασμού στην περιοχή Φραγκοβούνι, Γηροκομείο Λεμονιάς και στο κτήριο ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ). Να σημειωθεί ότι για τρίτη ημέρα συνεχίζονται με συστηματικό ρυθμό οι εργασίες χορτοκοπής στην περιοχή του Χαλκειούς, ενώ αξίζει να αναφερθεί η αντικατάσταση λαμπτήρων και η επισκευή κάθε βλάβης ηλεκτροφωτισμού στις περιοχές Αμάδες –Βίκι – Καμπιά.

Με αμείωτο ρυθμό ο αγώνας έναντι στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της καθημερινότητας εν όψει της πανδημίας συνεχίζεται!

Η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης ανακοινώνει ότι τη Μεγάλη Παρασκευή 17/04/2020 και τη Δευτέρα 20/04/2020, λόγω αργίας, δε θα διενεργηθεί αποκομιδή των απορριμμάτων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.