Χωρίς τηλεοπτικό σήμα η Χίος

 

 

Μπλακ άουτ στα κανάλια από το απόγευμα σήμερα Πέμπτη στης 19:00, έχουν δημιουργήσει οι αναμεταδότες της Digea στο νησί μας.

Λόγω τεχνικών προβλημάτων, έχει πέσει το σήμα του αποκλειστικού παρόχου ψηφιακού σήματος Digea, με αποτέλεσμα εκατοντάδες πολίτες να μπορούν να παρακολουθούν τηλεόραση αποκλειστικά δορυφορικά, (μέσω Nova και ΟΤΕ TV) ή μέσω του διαδικτύου.

Ποιος θα παρέμβει για τις συνεχόμενες προβληματικές συνδέσεις με τον πάροχο ψηφιακού σήματος Digea, που πρέπει ο Δημότης κάθε φορά να μπαίνει σε νέα διαδικασία αναζήτησης και αποθήκευσης καναλιών, χωρίς πρώτα να τον έχει ενημερώσει κανένας αρμόδιος;

Παρακαλούμε για την άμεση παρέμβαση κάθε είδους εμπλεκόμενου φορέα, για την αποκατάσταση του προβλήματος, προκειμένου οι Δημότες μας να παρακολουθούν τεχνικώς άρτια όλα τα τηλεοπτικά κανάλια όπως και στο παρελθόν, χωρίς να χρειάζεται η συνεχής διαδικασία αποκατάστασης του σήματος στους τηλεοπτικούς δέκτες τους.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.