Χωρίς τσίπα και ντροπή ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ καταψήφισαν το άρθρο 31 για την μείωση των ασφαλιστικών εισφορών!

Ούτε μυαλό κουκούτσι δεν έχουν όλοι όσοι βρίσκονται στην αρχηγία των ακροαριστερόστροφων πολιτικών κομμάτων.

Ήθελα να ήξερα αυτά είναι τα κόμματα της εργατικής τάξης;
Το ΌΧΙ στο νομοσχέδιο για την μείωση των ασφαλιστικών εισφορών από τα ακροαριστερόστροφα κομματικά εξαφτέριγα αλλά και το παρών από τα υπόλοιπα ακροδεξιόστροφα και ακροαριστερόστροφα κομματικά ανδρείκελα …. δηλαδή όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης πού ευαγγελίζονται τούς προστάτες της εργατιάς με τις πράξεις τους δείχνουν πόσο κοντά είναι στους εργαζόμενους τόσο στην ιδιωτική πρωτοβουλία όσο και τους μικροεπαγγελματίες που τα έχουν στην κυριολεξία παίξει από την Κλεισούρα της πανδημίας του Κορωνοϊού!
Και ο λόγος είναι ότι όταν μειωθούν οι ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων αυτοδικαίως μειώνονται και από τις επιχειρήσεις!
Δηλαδή όλα αυτά τα ακροαριστερόστροφα και ακροδεξιόστροφα εξαφτέριγα πιστεύουν ότι με το παρών ή την καταψήφιση του άρθρου 31 θά έχουν κομματικά οφέλη!
Κούνια που τούς κούναγε…θα το εισπράξουν με τα ποσοστά που θα λάβουν στις επόμενες εκλογές και μερικοί εάν θά εισέλθουν στο Κοινοβούλιο.
Δεν καταλαβαίνουν Δυστυχώς ότι οι πολίτες έχουν ξυπνήσει πλέον και έχουν κρίση και αντιλαμβάνονται προς τα πού πηγαίνουν και που το πάνε οι αρχηγοί και τα συνδικάτα που θα φανεί και με την σημερινή απεργία 26 Νοεμβρίου που όλα τα συνδικάτα της ακροαριστερόστροφης νομενκλατούρας συνδικαλιστές και κουλτουριάρηδες πολιτικάντηδες έχουν κηρύξει!
Ήθελα να ήξερα αφού όλος ο πληθυσμός είναι κλεισμένος μέσα στα σπίτια τους και είναι πολλοί ελάχιστοι αυτοί που πηγαίνουν στην δουλειά τους και κυκλοφορούν τί προσπαθούν να επιτύχουν εκτός από φασαρία και αναμπουμπούλα και εξάπλωση της πανδημίας του Κορωνοϊού που μαστίζει όλη την υφήλιο!
Τέτοια μυαλά μόνο τα Χαϊβάνια έχουν μέσα στην κεφάλα τους!
Καλημέρα Ελλάδα με τα ωραία σου!
Εύχομαι καλά Μυαλά που δυστυχώς δεν το βλέπω!
Χίος 26 Νοεμβρίου 2020
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.