Ψήφισμα για το θάνατο του Νικόλαου Βασιλάκη

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ

82300 ΚΑΡΔΑΜΥΛΑ

 

ΨΗΦΙΣΜΑ

Τοπικού Συμβουλίου Καρδαμύλων για το θλιβερό άγγελμα  του θανάτου του Προέδρου Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Καρδαμύλων ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΣΤ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ

 

 

Το Τοπικό Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Καρδαμύλων της Δημοτικής Ενότητας Καρδαμύλων του Δήμου Χίου συνεδρίασε έκτακτα την Δευτέρα 27 Μαρτίου και ώρα 11:00 πρωινή για να εκδώσει το παρακάτω ψήφισμα για τον θανάτου του Νικολάου Αναστασίου Βασιλάκη Προέδρου Τοπικής Κοινότητας Καρδαμύλων Χίου. Ο Νικόλαος Βασιλάκης υπήρξε μια προσωπικότητα που τίμησε με ήθος και έργο την δημόσια ζωή του τόπου μας, συμμετείχε στα κοινά ως αυτοδιοικητικός και πάνω από όλα ως άνθρωπος. Εκφράζουμε την βαθιά θλίψη και τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του και σε ένδειξη πένθους και προς απότιση της πρέπουσας και επιβαλλόμενης τιμής προς το πρόσωπό του αποφασίζουμε τα παρακάτω:

 

  1. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην πρώτη δια ζώσης συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Καρδαμύλων.
  2. Να κυματίσει μεσίστια η Σημαία στο πρώην Δημαρχείο Καρδαμύλων όπου στεγάζονται τα γραφεία του Τοπικού Συμβουλίου.
  3. Να εκφράσει τη βαθιά λύπη των μελών του και τα θερμότατα και ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος.
  4. Να παραδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του και να δημοσιευτεί στον ηλεκτρονικό τύπο.

 

Καρδάμυλα 27 Μαρτίου 2023

Για το Τοπικό Συμβούλιο Καρδαμύλων

 

Η Αντιπρόεδρος                                                           Τα Μέλη

 

Δώρα Σαββοπούλου                             Αικατερίνη Μαρινάκη-Χρυσούλη, Δημήτριος Πρελιάς,                         Πρόδρομος Μανωλάκης

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.