Ψεύδεται ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης

 

Εδώ και πολύ καιρό τα μαζεύω, τα μαζεύω, αλλά λόγω συναισθηματικού  λόγου, απέφευγα να κάνω κριτική και να σχολιάσω την συμπεριφορά σου και να καταγράψω τα ψέματα, την λάσπη και την πολιτική αντιπολιτευτική γραμμή που ακολουθείς για όλα τα τοπικά θέματα και προβλήματα της Χίου!

 

Διάβασα την δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και του Ανδρέα Μιχαηλίδη σχετικά με την ανάπτυξη των εμβολιαστικών γραμμών που έχουν ανοίξει στο Γενικό Σκυλίτσειο Νοσοκομείο Χίου ότι είναι λανθασμένη επιλογή της Διοίκησης!

 

Και συγκεκριμένα ότι: ” Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Χίου έχει αναστείλει από 17 Μαΐου τη λειτουργία του πνευμονολογικού  και νευρολογικού εξωτερικού ιατρείου, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι αναβάλλονται ραντεβού και του καρδιολογικού ιατρείου! Η υποβάθμιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου αναφορικά με την εξυπηρέτηση ασθενών σε τακτικά εξωτερικά ιατρεία είναι απαράδεκτη και καλούμε τη Διοίκηση να την ανακαλέσει άμεσα”.

 

Αλήθεια κύριε Μιχαηλίδη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα γιατρός και πρώην πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Χίου, μήπως ελέγξατε, εάν όλοι οι ασθενείς των ειδικοτήτων που αναφέρετε εξετάζονται πάνω στις κλινικές και μάλιστα από τους διευθυντές ιατρούς;

 

Γιατί οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι δεν υπάρχει ούτε ένας ασθενής όλων των ειδικοτήτων που να μην εξυπηρετηθεί και να μην εξεταστεί!

 

Δηλαδή τι θέλετε να αφήσουν το γάμο και να πάνε για πουρνάρια;

 

Εδώ όλοι μαζί Υπουργείο Νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές έχουν ανοίξει πλήθος εμβολιαστικών κέντρων για να έρθει το τέλος Ιουνίου και να είμαστε όλοι οι Έλληνες εμβολιασμένοι και να βρούμε ξανά την Ελευθερία μας και εσείς όλοι οι Ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας προσπαθείτε παντοιοτρόπως να προκαλέσετε αναμπουμπούλα και να δημιουργήσετε εμπόδια μαζί με όλους τους αρνητές ΜΑΣΚΑΣ και Self tests, ακόμη και ορισμένοι εξυπνάκιδες του Ακροαριστερόστροφου χώρου και μάλιστα γιατροί να προσπαθούν να παρεμποδίσουν ηλικιωμένους να εμβολιαστούν!

 

Δυστυχώς ειλικρινά λυπάμαι πολύ γιατί αναγκάζομαι να γράψω πλέον τα αυτονόητα δηλαδή αντί να δώσετε την συγκεκριμένη δύσκολη στιγμή της μεγάλης πανδημίας που μαστίζει την ανθρωπότητα  χείρα βοηθείας στο εθνικό σύστημα υγείας, εσείς εκφράζετε με την συμπεριφορά σας την αντιεξουσιαστική  πολιτική του ΣΎΡΙΖΑ για να πλήττεται η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που ευτυχώς για όλο τον Ελληνικό λαό την συγκεκριμένη εποχή έχει τις τύχες μας στα χέρια του για να βγούμε σύντομα από το τούνελ και να χαρούμε την Γαλάζια Ελευθερία!

 

Δυστυχώς όπως ακούω καθημερινά από ραδιοφώνου σας καταγγέλλουν ότι τζάμπα παίρνετε το μισθό του Βουλευτή γιατί στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τόσα χρόνια ένα έργο πού να έγινε από εσάς…πάρα μόνο ξέρουμε τα ταξίδια σας ανά τον κόσμο σε όλες τις Μονές και Εκκλησίες με αρχιερείς και πατριάρχες ως εκπρόσωπος της Βουλής να καλοπερνάτε…δεν ξέρω με το κόμμα πού είστε σε ποια θρησκεία πιστεύετε….γιατί δεν σάς είδαμε στην ορκωμοσία να συμμετέχετε στο Χριστιανικό όρκο!

Αυτά να τα βλέπουν οι ψηφοφόροι της Χίου για το μέλλον!

 

Καλό Απόγευμα!

Χίος, 1 Ιουνίου 2021

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.