Όποιος τολμήσει φίδι κολοβό που τον έφαγε!

——————————————————————-
Πολλά λέγονται και πολλά γράφονται τις τελευταίες μέρες με τις προκλητικές ενέργειες του Σουλτάνου και των γύρω εξαφτέρυγων του, που δεν βλέπουν πέρα από την μύτη τους και το μαύρο χάλι του Τουρκικού λαού πού υποφέρει από την λιμοκτονία την πείνα και την εξαθλίωση!
Λόγια, Λόγια, και μόνο Λόγια, και με αφορμή το Αφγανιστάν και τους πρόσφυγες και πάλι για άλλη μία φορά νομίζουν ότι μπορούν με εκβιασμούς να ξεγελάσουν την Ευρώπη για να κατεβάσει τα βρακιά και τα σώβρακα της και να τους τα ακουμπήσουν χοντρά τα ΕΥΡΩ.
Δεν σφάξανε Σουλτάνε και ΑΚΑΡ γιατί ο Μητσοτάκης ξύπνησε τους Ευρωπαίους από τον λήθαργο της μουροχαβλοσύνης και είδαν από πολύ ψηλά από αέρος με ποιόν τρόπο τους πιάσατε κορόιδα και τόσα χρόνια σας πλήρωναν τζάμπα και βερεσέ για τους δήθεν 9 και 10 εκατομμύρια πρόσφυγες ότι είχατε στην Τουρκία και θα τους ξαμολούσατε μέσω του Έβρου και των νησιών του Αιγαίου στην Ευρώπη ενώ στην πραγματικότητα ούτε 100 χιλιάδες δεν έχετε!
Τα ψέματα τελείωσαν οι πύλες έκλεισαν και δια ξηράς και δια θαλάσσης γιατί πλέον υπάρχουν τα θαλάσσια σύνορα.
Όσο για τα εναέρια μέσα που τώρα πλέον υπάρχουν και κυριαρχούν στους αιθέρες δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε γιατί φρόντισε ο Μητσοτάκης να ενισχυθούν όλες οι Ένοπλες Δυνάμεις Μας!
Εάν θέλετε να στείλετε μετανάστες στην φίλη σας την Γερμανία μόνο με αεροπλάνα απευθείας από Τουρκία προς Γερμανία!
Τα Ελληνικά σύνορα πλέον φυλάσσονται και είναι αστακός και όποιος τολμήσει να τα παραβιάσει “φίδι κολοβό πού τον έφαγε ” με μια γερή κλοτσιά στα κωλομέρια του!
Το Ελληνικό “Τσαρούχι” είναι πάντοτε έτοιμο για γερή κλοτσιά στα καπούλια του οποιοδήποτε εισβολέα!
Και σταματήστε τα τσαλιμάκια στα θαλάσσια σύνορα της Κρήτης γιατί από κάτω σας βλέπουν τα αόρατα υποβρύχια μας και θα σας στείλουν στον πάτο της θάλασσας…χωρίς να φταίνε σε τίποτα τα άμοιρα στρατευμένα Τουρκόπουλα!
Αυτά προς γνώσιν και συμμόρφωση για να πάει ο κάθε κατεργάρης στην θέση του!
Καλημέρα απανταχού της γης Ελληνίδες και Έλληνες …η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Θάρρος και Αισιοδοξία!
Χίος, 19 Σεπτεμβρίου 2021
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.