Όταν δημοσίως λέει ο κ. Σπίρτζης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τις καταλήψεις τί σημαίνει αυτό;

Είχα γράψει πριν λίγες μέρες ότι οι καταλήψεις των σχολείων είναι υποκινούμενες από πολιτικά κόμματα και νά η απόδειξη!

Βέβαια όταν ο αρχηγός Αλέξιος πασών των Ρωσιών ήταν ο πρώτος διδάξας ως πρόεδρος του 15μελους στο Γυμνάσιο και λύκειο με σωρεία καταλήψεων και διαδηλώσεων και με όλα τα επακόλουθα τι διαφορετικό υπήρχε περίπτωση να δούμε!
Όπως μας έδειξε τα χρόνια που ήταν Πρωθυπουργός αν και με πτυχίο μηχανικού Δυστυχώς η διεθνής συμπεριφορά του και η εικόνα που παρουσίασε με ξένους ηγέτες άλλων χωρών ήταν τελείως δραματική και γελοία για την εκπροσώπηση της χώρας μας!
Και όπως λέει η παροιμία “άνθρωπος αγράμματος ξύλο απελέκιτο”!
Πάντως πρωθυπουργός έγινε και έδωσε το καλό παράδειγμα προς την μαθητιώσσα νεολαία!
Αλλά από τα γεγονότα τόσων ετών προκύπτει ότι έμαθε μόνο τον τρόπο με τον οποίο να ρίχνει ξύλο και λάδι στην φωτιά για να δημιουργήσει αναταραχή και μεγάλη αναμπουμπούλα στο χώρο της παιδείας για κομματικά οφέλη.
Άλλωστε και οι υπουργοί Παιδείας που είχε τοποθετήσει όλα αυτά τα χρόνια ήταν πάρε τον ένα και κτύπα τον άλλον!
Ακούσαμε πολλά μαργαριτάρια από τα στόματα των ανιστόριστων δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε όλα αυτά γενικώς… έχουν αφήσει εποχή και αγραμματοσύνη !
Επομένως αγαπητοί φίλοι και φίλες και ειδικότερα οι γονείς που θέλετε να ανοίξουν τα σχολεία και να σταματήσουν οι καταλήψεις για να μάθουν τα παιδιά σας γράμματα υπάρχει το παράδειγμα προς μίμηση ή προς αποφυγήν ο μέγας Αλέξιος πασών των Ρωσιών!
Σού λένε τα παιδιά αφού ο Αλέξης έγινε πρωθυπουργός με τις καταλήψεις σχολείων και πορείες και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και συλλαλητήρια γιατί κ’εμείς να μην κάνουμε τα ίδια;
Και φθάσαμε στο σημείο να βλέπουμε στις εισόδους των σχολείων γονείς εναντίον των παιδιών τους για να ανοίξει η πόρτα με τις αλυσίδες και τα λουκέτα και να υπάρχει αυτή η μεγάλη αντιπαράθεση και συμπεριφορά και πολλές φορές με βιαιοπραγίες!
Πάντως κυκλοφορούν πολλές φιγούρες και σκίτσα στο διαδίκτυο και πείρα μερικά και τα προβάλλω!
Όποιος έχει μάτια βλέπει και αυτιά και ακούει από τα ΜΜΕ που δείχνουν ορισμένες περιπτώσεις από όλα τα γεγονότα των καταλήψεων στα σχολεία!
Τα συμπεράσματα δικά σας!
Καλό απόγευμα με υγεία και χαρά!
Χίος 2 Οκτωβρίου 2020

Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.