Όταν οι ισχυροί αφήνουν τον Σουλτάνο να σκοτώνει ! Εμείς γιατί να ανεχόμαστε τις φωτιές της Σάμου της Μόριας και της ΒΙΑΛ ;

Ο Ελληνικός λαός είναι φιλόξενος και φιλέσπλαχνος αλλά νομίζω ότι το ποτήρι ξεχείλισε με την συμπεριφορά όλων των λαθραίων μεταναστών πλην των Συρίων πραγματικά προσφύγων πολέμου που καθημερινά βάλλονται πανταχόθεν από τους Αφγανούς, Πακιστανούς και από τις άλλες φυλές ίσως επειδή υπάρχουν πολλοί Σύριοι Χριστιανοί !
Δεν πρέπει πλέον να τρώνε σφαλιάρες και να μην κοιτάμε την πραγματικότητα στο πόσο μεγάλα γεωπολιτικά παιχνίδια παίζονται στην διεθνή σκηνή και σκακιέρα των τεράστιων παγκόσμιων οικονομικών συμφερόντων στην πλάτη των λαών και της ανθρώπινης ζωής και ύπαρξης ! Ηλίου φαεινότερο ότι θέλουν να αλλάξουν οι συσχετισμοί δυνάμεων και να ανακατέψουν όλες τις φυλές και τα χρώματα και να γίνουν όλοι μιγάδες χωρίς διακρίσεις και καθαρόαιμους λευκούς Ευρωπαίους!
Νομίζω ότι είναι καιρός να αντισταθούμε και να μην δεχόμαστε πλέον κανένα μετανάστη να τους διώξουμε όλους να γυρίσουν στα κράτη και τις πατρίδες τους πλην των Συρίων πραγματικά προσφύγων πολέμου ! Απευθύνομαι σε εσάς και όλους τους νοήμονες πλην των αριστερόστροφων που για πολιτικές σκοπιμότητες σφυρίζουν αδιάφορα και προσπαθούν να μας πείσουν ότι αγαπούν και ανέχονται την ανεξέλεγκτη κατάσταση ! Εύχομαι να μην αναγκαστούμε να στρατευθούμε για να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας τις οικογένειες μας και την ζωή μας !

Χρειάζεται μεγάλη επαγρύπνηση ! Ή Παναγία και ο Χριστός να βάλουν το χέρι τους !

Χίος 15 Οκτωβρίου 2019

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.