10 – 15 Ιουλίου το νέο Summer School στις Οινούσσες – Οι εγγραφές ξεκίνησαν

 

Από τις 10-15 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το φετινό  Summer School (Θερινό Σχολείο) στις Οινούσσες, από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε συνεργασία με το Europe Direct , την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

 

Ένα σημαντικό εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό γεγονός με θέμα: «Ευρωπαϊκά Όρια: Πολιτισμός, Ταυτότητα και Κοινωνία»

 

Το πρόγραμμα του Θερινού Σχολείου θα επιδιώξει να συνδέσει την πολυεπίπεδη διακυβέρνηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και ειδικότερα τους εμπλεκόμενους φορείς (θεσμικά όργανα, κράτη μέλη, μη κρατικούς φορείς, φορείς της ευρείας δημόσιας σφαίρας, δομές της κοινωνίας των πολιτών) με την πολιτική συνοχής της ΕΕ μέσω της δημιουργίας άμεσων πολιτικών θεσμών, που συντελούν και στην αναβάθμιση της.

Ο δήμαρχος Οινουσσών δήλωσε σχετικά:

«Και πάλι στο όμορφο και φιλόξενο ναυτικό νησί του Αιγαίου, στις Οινούσσες μας, εδώ στο ανατολικότερο άκρο της Ευρώπης, έχουμε τη χαρά και την τιμή να συνδιοργανώνουμε ένα τόσο σπουδαίο γεγονός που αναδεικνύει την ταυτότητά μας, τον πολιτισμό μας και την θέση μας στην κοινωνία. Μια ολόκληρη εβδομάδα (10 – 15 Ιουλίου) θα φιλοξενήσουμε τους επισκέπτες μας μαζί με διακεκριμένους Έλληνες και Ευρωπαίους Πανεπιστημιακούς Καθηγητές, θα συνομιλήσουμε και θα συμμετέχουμε σε μια πληθώρα δραστηριοτήτων. Αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανος για αυτή την τόσο σημαντική διοργάνωση και σας καλώ να την στηρίξουμε με θερμή υποδοχή.»

 

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και εξαιτίας του μεγάλου ενδιαφέροντος, έχουν απομείνει  ελάχιστες θέσεις διαθέσιμες.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από  τον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://summer-schools.aegean.gr/GovArt2023?fbclid=IwAR2otPSHbUSpZTn5z6FLUROXQE28uqqPNb107wELyZte9vn6yUL6PHoh5YQ

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.