2η ΓΙΟΡΤΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΧΙΟΥ -23-24-25 & 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Ο Τσέχος Jiri Kotyza βρίσκεται για δεύτερη φορά στη Χίο. Πριν λίγες μέρες πέρασε απ’ το Πιτυός. «Ήρθα να μάθω πότε θα διοργανωθεί η Γιορτή Κτηνοτροφίας. Ήταν το κορυφαίο event στη Χίο το χρόνο που πέρασε». Η απογοήτευση του μεγάλη όταν πληροφορήθηκε πως για λόγους αποφυγής συνωστισμού οι συνδιοργανωτές Πολιτιστικός Σύλλογος Πιτυούς, Σύλλογος Ποιμένων Χίου και Art Line Advertising συμφώνησαν να ακυρώσουν τη φετινή διοργάνωση.

Η κοινή μας απόφαση δεν ήταν εύκολη. Ο κίνδυνος κάτι που οργανώθηκε για πρώτη φορά πέρσι να εκληφθεί ως μια ωραία παρένθεση μεγάλος. Μεγαλύτεροι, ωστόσο, οι υγειονομικοί κίνδυνοι απ’ τη συμμετοχή σε ένα γεγονός που δεν έχει δυνατότητα να ορίσει πλαφόν επισκεπτών και κυρίως η περσινή μεγάλη του επιτυχία προδίκαζε για πολλαπλάσια επισκεψιμότητα στη  δεύτερη διοργάνωση του.

 

 

Οι παγκόσμιες επιπτώσεις του covid 19 ακυρώνουν για το 2020 την Γιορτή Κτηνοτροφίας και παγώνουν την οργανωτική προετοιμασία που είχε ξεκινήσει ήδη από τις αρχές του έτους.

Οι διοργανωτές παίρνουν το χρόνος τους για να προετοιμάσουν αρτιότερη την Γιορτή το προσεχές καλοκαίρι (23-24-25 & 26 Ιουλίου 2021), αποφασισμένοι από τώρα να την αφιερώσουν στη μνήμη του μεγάλου απόντα, του τσοπανόπουλου Νίκου Αττώνη, που τόσο αναπάντεχα έφυγε από κοντά μας.

Ως τότε, σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στην εμπορική έκθεση «ΠΡΟΤΑΣΗ 2020» που θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο (23-28/9) στο Εκθεσιακό Κέντρο Γ. Καλουτάς, θα ενημερώνουν το κοινό για το σχεδιασμό της 2ης Γιορτής Κτηνοτροφίας και θα δέχονται ιδέες και προτάσεις για τις μελλοντικές διοργανώσεις μιας θεματικής εκδήλωσης που ήδη έχετε αγκαλιάσει.

Οι διοργανωτές

Πολιτιστικός Σύλλογος Πιτυούς

Σύλλογος Ποιμένων Χίου

Art Line Advertising

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:

22710 20014 & 6945-215236

fb: ΓΙΟΡΤΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΧΙΟΥ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.