Το Πολυτεχνείο και οι σάκοι του Μπόξ !

Θα μου πείτε όλοι σας τι σχέση έχουν οι σάκοι του Μποξ με τις υποτιθέμενες εορταστικές εκδηλώσεις για τον ξεσηκωμό των φοιτητών στο Πολυτεχνείο στις 17 Νοεμβρίου του 1973!
Ο ξεσηκωμός τα χρόνια εκείνα έγινε για να απομακρυνθούν οι βιαστές της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας του πνεύματος και να βγει ο τόπος μας από τον γύψο που επί μία επταετία βρισκόταν. Βέβαια υπήρξαν τα προδοτικά γεγονότα του Ιουλίου τού 1974 με την προδοσία της Κύπρου . Θλιβερή ιστορία και μαύρες σελίδες έχουν αφήσει και γραφτεί για την εποχή εκείνη πριν ακριβώς από 45 χρόνια. Δεν είμαι ιστορικός για να αναλύσω και να προβάλλω τα δραματικά γεγονότα. Έλα όμως που τα έχω ζήσει και βρέθηκα μέχρι τα μπούνια χωμένος μέσα στα επιστρατευτικά και μεταπολιτευτικά δρώμενα για εκατό μέρες επιστράτευσης στην πρώτη γραμμή και τα έζησα πολύ έντονα με την όποια μικρή ή μεγάλη συμμετοχή μου και είναι χαραγμένα βαθιά μέσα μου. Μέχρι κάποιες χρονικές περιόδους ο εορτασμός των φοιτητών στο Πολυτεχνείο είχε την αίγλη και την τιμή που αποδίδεται για το μεγαλείο της Ελληνικής ψυχής ! Αλλά αργότερα και συγκεκριμένα μετά το δύο χιλιάδες άρχισε ο μεγάλος εκμαυλισμός από τις πολιτικές αντιπαλότητες και τον σφετερισμό και την καπήλευση της φοιτητικής γιορτής για την τιμή των νέων της δεκαετίας του 1970 ! Άρχισε πλέον να γίνεται στην πραγματικότητα ο σάκος του μποξ για να εκτονωθεί η νεολαία και να αποπροσανατολιστεί από την καθημερινότητα της καταπιεστικής ζωής της μιζέριας και της φτώχειας όπως και της εξαθλίωσης της κοινωνίας μας. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι όλες αυτές οι δήθεν εορταστικές εκδηλώσεις πρέπει πλέον να καταργηθούν γιατί μετά από 45 χρόνια που έχουν περάσει κανένας μαθητής δεν γνωρίζει την ιστορία των γεγονότων της εποχής εκείνης γιατί δυστυχώς το εκπαιδευτικό σύστημα έχει καταργήσει στα Σχολεία το μάθημα της ιστορίας . Είναι πλέον το Πολυτεχνείο όπως και όλα τα Πανεπιστήμια της χώρας μας εστίες των αναρχικών των εμπόρων ναρκωτικών κρησφύγετο των μπαχαλάκιδων και όλων των εγκληματικών οργανώσεων και αριστερόστροφων πολιτικών συνδικαλιστών καρεκλοκένταυρων για την παρασκευή μολότοφ και αρχηγείο επιθετικών ενεργειών εναντίον του κοινωνικού συνόλου με προσχήματα ότι είναι αντιεξουσιαστές ! Λοιπόν τέρμα τα παραμύθια της ελευθερίας των ιδεών ! Να μπει τέλος και να καταργηθούν οι εκδηλώσεις για να μην κάνουν μάθημα οι μαθητές και να δημιουργούνται τριήμερα και τετραήμερα αγρανάπαυσης ! Τέλος οι σάκοι του Μποξ για την εκτόνωση της νεολαίας ! Καλό ξημέρωμα από έναν εραστή της έννομης τάξης και του οικογενειακού ασύλου!
Χίος 16 Νοεμβρίου 2019
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.