24 χρόνια γεύσεων για Το Αστέρι στα μαγευτικά Αυγώνυμα

 

Καθημερινά, 24 χρόνια τώρα, στο Αστέρι στα μαγευτικά Αυγώνυμα, βρίσκεις εξαιρετικές επιλογές σε φαγητά σχάρας, όσπρια και μαγειρευτά, ενώ η λίστα καθημερινά συμπληρώνεται και με έξτρα επιλογές.

 «Το φαγητό είναι καθαρά Χιώτικο, μαγειρεμένο όπως έμαθε ο Μάστρο Γιώργης στα παιδιά του», με προϊόντα που χρησιμοποιούνται για τις συνταγές και έρχονται κατ’ ευθείαν από το χωριό και τη πόλη της Χίου.

Το εστιατόριο κλείνει φέτος 24 χρόνια γευστικής ζωής, αφού λειτουργεί από το 2000, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μια σημαντική ανακαίνιση, μπαίνοντας ουσιαστικά σε μια νέα εποχή, «φέρνοντας ουσιαστικά γνώση, νέες ιδέες, τεχνολογική ανάπτυξη, αλλά και θέληση, μεράκι και αγάπη για τη δουλειά», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Γιώργος, επισημαίνοντας πως τα παιδιά του ήταν πάντα εκεί και τον βοηθούσαν.

Αξίζει πάντως να κάνουμε και μια αναφορά στο ίδιο το όνομα του εστιατορίου, Το Αστέρι αφού από το σημείο που βρίσκεται το εστιατόριο, τη νύχτα μετράς τα Αστέρια του ουρανού με φόντο το Αιγαίο Πέλαγος και νωρίς το πρωί σας κρατάει συντροφιά η δύση του ηλίου.

Το Αστέρι προσφέρεται και για εκδηλώσεις όπως γάμους, βαφτίσεις, επετείους και κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις, κατόπιν επικοινωνίας.  Η διεύθυνση είναι πάντα στη διάθεση σας, για την εξασφάλιση της άριστης και άμεσης εξυπηρέτηση σας.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.