260.000€ για την αποκατάσταση του εξωτερικού κρηπιδώματος του λιμένα Οινουσσών

Όπως ενημερώνει με ανάρτηση του ο Δήμαρχος Οινουσσών εγκρίθηκαν ομόφωνα στη σημερινή συνεδρίαση της λιμενικής επιτροπής οι όροι δημοπράτησης για την αποκατάσταση του εξωτερικού κρηπιδώματος του λιμένα Οινουσσών

Στη σημερινή τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χίου εγκρίθηκαν ομόφωνα οι όροι δημοπράτησης του έργου “Αποκατάσταση εξωτερικού κρηπιδώματος λιμένα Οινουσσών”. Σύμφωνα με την ψηφισθείσα προκήρυξη ο προϋπολογισμός του έργου είναι 260.000,00 ευρώ και ο χρόνος εκτέλεσης εννέα (9) εβδομάδες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης από τον ανάδοχο.

Την προσεχή Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 και ώρα 20.00 στην αίθουσα “Μαρίας Π. Λαιμού” θα ενημερώσω τους δημότες και κατοίκους για τα πεπραγμένα και τα επόμενα βήματα του συγκεκριμένου έργου, αλλά και για τα λοιπά εν εξελίξει έργα του νησιού. Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν την ενημέρωση.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.