Η ΔΕΕΠ/ ΝΟΔΕ ΧΙΟΥ εξειδικεύει τις πληροφορίες για τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου Δ.Ε.Ε.Π. και ΔΗΜ.Τ.Ο., των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των κομματικών οργανώσεων και των συνέδρων

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου Δ.Ε.Ε.Π. και ΔΗΜ.Τ.Ο., των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των κομματικών οργανώσεων και των συνέδρων θα διεξαχθούν πανελλαδικά την 24η Οκτωβρίου 2021.

Στο site του κόμματος (nd.gr) στην ενότητα εσωκομματικές εκλογές έχει αναρτηθεί εγκύκλιος σχετικά με τις εκλογές καθώς και χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά με την εγγραφή νέων μελών, την ανανέωση συνδρομής των μελών, την υποβολή υποψηφιοτήτων, απαιτούμενα έντυπα για την εκλογική διαδικασία και την διεξαγωγή της. Συνοπτικά αναφέρουμε τα πιο κάτω :

  • Υποβολή υποψηφιοτήτων στην Ε.Φ.Ε.Ε.Π. θα κατατεθούν εγγράφως από την 10:00 πρωϊνή της 29ης-09-2021 μέχρι την 19:00 της 01ης Οκτωβρίου 2021, στα γραφεία της ΝΟΔΕ, οδός Βερίτη αρ. 45, Χίος.
  • Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν τα ταμειακώς ενήμερα μέλη με ανανεωμένη την κάρτα μέλους 3ετούς διάρκειας.
  • Αιτήσεις εγγραφής για νέα μέλη ή ανανέωση κάρτας μέλους θα γίνεται μέχρι την Παρασκευή 15-10-2021, είτε ηλεκτρονικά στο www.my.nd.gr, είτε μέσω Τραπέζης. Η ετήσια συνδρομή ανέρχεται στο ποσό των 12,00 Ευρώ.
  • Δίνεται παράλληλα η δυνατότητα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για όσους επιθυμούν, με λήξη υποβολής αίτησης την 15η Οκτωβρίου 2021.
  • Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν ειδικότερα : Α) Στα Ψαρά στo δημαρχιακό κατάστημα. Β) Στις Οινούσσες στο δημαρχιακό κατάστημα και Γ) Στη Χίο, στην οδό Βερίτη αρ. 45, πόλη της Χίου, την 24η Οκτωβρίου 2021, ημέρα Κυριακή από 09:00 – 19 :00.

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΕΠ/ ΝΟΔΕ ΧΙΟΥ

Η πρόεδρος ΔΕΕΠ/ΝΟΔΕ Χίου     Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Ε.Φ.Ε.Ε.Π.      

  Παρασκευή Ποταμούση           Παναγιώτης Γιακούμας

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.