77 χρόνια από τον βομβαρδισμό του σουηδικού πλοίου «WIRIL» – Τρισάγιο & κατάθεση στεφάνων στο χώρο της Αναθηματικής Μαρμάρινης Πλάκας

Φέτος, συμπληρώνονται 77 χρόνια από τον βομβαρδισμό του σουηδικού πλοίου «WIRIL» , το οποίο μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στους κατοίκους της Χίου κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Για το λόγο αυτό, ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι εξαιτίας των δύσκολων συνθηκών που επικρατούν λόγω της πανδημίας, η καθιερωμένη απόδοσης τιμής στα θύματα του τραγικού συμβάντος θα αντικατασταθεί με την τέλεση Τρισάγιου και την κατάθεση στεφάνων στο χώρο της Αναθηματικής Μαρμάρινης Πλάκας την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:30 π.μ.

Για την αποφυγή συνωστισμού, παρόντες θα είναι ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Χίου,  ο Δήμαρχος Χίου, κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, ο Ταξίαρχος, κ. Αθανάσιος Σαρδέλης και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Χίου, κ. Παντελής Μπουγδάνος.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.