ΑΔΕΔΥ: Παράσταση διαμαρτυρίας κατά των απογευματινών χειρουργείων

ΑΔΕΔΥ

Παράσταση διαμαρτυρίας κατά του ψηφίσματος της εφαρμογής των απογευματινών χειρουργείων στα Νοσοκομεία, θα πραγματοποιήσει η ΑΔΕΔΥ, την αυριανή Τρίτη 2 Απριλίου και ώρα 14:30 μ.μ, στην πύλη του Νοσοκομείου. Πιο συγκεκριμένα η ΑΔΕΔΥ δηλώνει το εξής:

Η κυβέρνηση της ΝΔ με τα απογευματινά χειρουργεία επί πληρωμή, βάζει ταφόπλακα στο δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας. Ο υπουργός Υγείας Γεωργιάδης ήρθε για άλλη μια φορά να κάνει τη βρόμικη δουλειά, νομιμοποιώντας το φακελάκι. Γιατροί, εργαζόμενοι του Νοσοκομείου και όλος ο λαός της Χίου δε θα επιτρέψουμε για να βρούμε την υγειά μας, κριτήριο να είναι η τσέπη μας. Δε θα επιστρέψουμε την νομιμοποίηση τις λίστες αναμονής- λίστες της ντροπής. Δε θα επιτρέψουμε την εμπορευματική λειτουργία του Νοσοκομείου. Η θεσμοθέτηση των ιδιωτικών απογευματινών χειρουργείων του «χειρουργείται έγκαιρα όποιος πληρώνει» αποτελεί αδιαμφισβήτητη απόδειξη της σαπίλας του συστήματος που ζούμε. Οι ασθενείς δεν θα μπορούν να χειρουργηθούν το πρωί, γιατί οι χειρουργικές αίθουσες και το προσωπικό είναι λιγοστά. Όποιος, όμως, έχει λεφτά θα χειρουργηθεί το απόγευμα στις ίδιες αίθουσες και από το ίδιο προσωπικό!

Αυτό που χρειάζονται οι δημόσιες μονάδες υγείας και στο νησί μας είναι προσλήψεις μόνιμο νοσηλευτικού, ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού, μόνιμου προσωπικού που θα επανδρώσει τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και θα καλύπτει τις λαϊκές ανάγκες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.