Συνάντηση Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με τον Υπουργό Υγείας Άδωνη

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε στις 30 Απριλίου 2024, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου τον Υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη και τον Υφυπουργό Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους  οι οποίοι βρίσκονται στην Λέσβο για τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Υπουργού  στην Περιφέρεια βρίσκονταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με τον Περιφερειάρχη  να τον  καλωσορίζει και  να δίνει το λόγο στους παριστάμενους επικεφαλής των παρατάξεων και τους αντιπεριφερειάρχες προκειμένου να   θέσουν ορισμένα από τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους του Βορείου Αιγαίου στον τομέα της Υγείας.
Νωρίτερα ο Περιφερειάρχης συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες Κώστα Αρώνη,  Χρυσόστομο Χατζηκυριαζή, Μιχαήλ Άνθιμο Δήσσο και τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Αριστόβουλο Ελευθερίου, επισκέφτηκαν το νέο κτίριο του ΕΚΑΒ και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου.
Στην συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της αξιοποίησης  μέσω  του Προγράμματος ΕΣΠΑ της Περιφέρειας του οικοπέδου που έχει παραχωρηθεί στο ΕΚΑΒ στην περιοχή του Καρά Τεπέ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.