Αποκαταστάθηκε το αγροτικό δίκτυο στα Ψαρά

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Ψαρών κ. Κωνσταντίνος Βρατσάνος ευχαρίστησε την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για την βοήθεια που πρόσφερε για την ολοκλήρωση του έργου “Αποκατάσταση βατότητας αγροτικού οδικού δικτύου” :
“Με την πρόσφατη εγκατάσταση και των στηθαίων ασφαλείας ολοκληρώθηκε το έργο: «Αποκατάσταση βατότητας αγροτικού οδικού δικτύου».
Το εν λόγω έργο, συμβατικού προϋπολογισμού 92.876,19 € χρηματοδοτήθηκε από το ΠΔΕ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και υλοποιήθηκε με Φορέα Υλοποίησης την Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.
Συνοπτικά το έργο περιελάμβανε την καθαίρεση του παλαιού φθαρμένου οδοστρώματος σε μήκος 250m, επίχωση για δημιουργία υπόβασης με σωστές κλίσεις, διαπλάτυνση του δρόμου με τελικό πλάτος 6m και εγκατάσταση στηθαίων ασφαλείας.
Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και ιδιαίτερα τον προϊστάμενο και τα στελέχη της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου για την εξαιρετική συνεργασία!!”

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.