Ακαδημαϊκός Τουρισμός στη Χίο

Το Πανεπιστήμιο Berkeley επιστρέφει στη Χίο για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μεσογειακή Διατροφή & Συστήματα Τροφίμων»! Για 3η συνεχόμενη χρονιά, 28 σπουδαστές του Berkeley θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία στη Χίο από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 11 Ιουλίου 2024.

Το πρόγραμμα «Μεσογειακή Διατροφή & Συστήματα Τροφίμων», που οργανώνεται από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Study Abroad in Greece (SAiG) σε συνεργασία με το University of California Berkeley και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, προσφέρει διαλέξεις και επισκέψεις σε τοπικές επιχειρήσεις. Ο Δήμος Χίου είναι περήφανος συμπαραγωγός.

 Οι σπουδαστές θα ανακαλύψουν τα μυστικά της Μεσογειακής Διατροφής, δοκιμάζοντας τα μοναδικά προϊόντα της Χίου και γνωρίζοντας τις παραδοσιακές τεχνικές παραγωγής.

Παράλληλα με πλήθος διαλέξεων που θα πραγματοποιηθούν στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, οι σπουδαστές θα επισκεφτούν τοπικούς επαγγελματίες και παραγωγούς, μαθαίνοντας από κοντά τις διατροφικές και πολιτιστικές πτυχές της Χίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.