Αναβαθμίζεται ενεργειακά η ΑΕΝ Οινουσσών με υπογραφή Στυλιανίδη

Ο Δήμαρχος Οινουσσών Γεώργιος Δανιήλ με χαρά ενημερώνει ότι υπεγράφη  από τον Υπ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χρήστο Στυλιανίδη η προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Χίου (ΑΔΑ:9ΞΔ94653ΠΩ-8ΟΤ) για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου της ΑΕΝ Πλοιάρχων Οινουσσών.
Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 1,66 εκ. ευρώ και ο Δήμος Χίου ως ΟΤΑ διαθέτων πιστοποίηση και διαχειριστική επάρκεια θα παράσχει την τεχνική επίβλεψη και υπηρεσία.
Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα “Βόρειο Αιγαίο 2021-27”,  και αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά τόσο την εκπαιδευτική διαδικασία, όσο και την εσωτερική διαμονή των σπουδαστών/τριων.
Χαρακτηριστικά δηλώνει τα εξής: “Αισθάνομαι καθήκον να ευχαριστήσω θερμά τον Υπουργό κ. Στυλιανίδη, τους Γεν. Γραμματείς κ. Ευάγγελο Κυριαζόπουλο και Μανώλη Κουτουλάκη, τον Δήμαρχο κ. Ι. Μαλαφή και το Δ.Σ του Δήμου Χίου, τη Δ/νση και τα στελέχη των αρμόδιων Υπηρεσιών του ΥΝΑΝΠ, της ΕΥΔ Βορ. Αιγαίου, του Δήμου Χίου, της “ΤΡΙΗΡΗΣ Αναπτυξιακή Α.Ε.” και του Δήμου Οινουσσών για την επίμονη, ταχύτατη, συστηματική κι επιτυχημένη δουλειά, ιδιαίτερα δε τον αποφασιστικό και αποτελεσματικό Διοικητή πλωτάρχη Δημ. Κλουμάση για την άριστη συνεργασία μας. Ανεκτίμητη βέβαια ήταν και είναι η συνδρομή, στήριξη και συμμετοχή του Συνδέσμου Ναυτιλίας και Παιδείας Οινουσσών, που υποστηρίζει ανελλιπώς την ναυτική εκπαίδευση. “Πρόσω ολοταχώς” λοιπόν για το επόμενο βήμα!”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.