Αναβάλλεται η εκδήλωση της Πνευμονολογικής Εταιρείας λόγω καιρού


Η προγραμματισμένη για σήμερα εκδήλωση της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας και του Ιατρικού Συλλόγου Χίου, στο Ομήρειο δεν θα πραγματοποιηθεί καθώς λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν προσγειώθηκε η πτήση που μετέφερε τους ομιλητές και τα μέλη της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.

 

Η συγκεκριμένη πτήση της Aegean προς Χίο,  είχε αναχωρήσει στις 17:10 από την Αθήνα με περίπου 50 επιβάτες.

Η πτήση δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του νησιού, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, σε συνδυασμό με τον περιορισμένο μήκος του διαδρόμου, εξαιτίας των έργων, και επέστρεψε στην Αθήνα για λόγους ασφαλείας.

Αργότερα, στις 19:00, πραγματοποιήθηκε νέα αναχώρηση με οκτώ επιβάτες λιγότερους, οι οποίοι αποζημιώθηκαν και προγραμματίστηκε να ταξιδέψουν σήμερα το πρωί.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις